Header Ads


ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο!

ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο!


Όλα για όλα η ΑΕΚ για την κατάκτηση της κούπας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με το… δεξί θέλει να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (21:00, CosmoteSport 1).

Αν και πρόκειται ουσιαστικά και περσινή… υποχρέωση, η «Ένωση» δεν έχει δώσει άλλο επίσημο παιχνίδι και παράλληλα προετοιμάζεται για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την αναμέτρηση με την Σεντ Γκάλεν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (στις 24/9).

Στο «κιτρινόμαυρο» υπάρχει μέγα πάθος για την κατάκτηση του 16ου τροπαίου στην ιστορία της ομάδας, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που δεν έχει βέβαια δικαίωμα παρουσίας στο γήπεδο μετά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα, ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει με 4-3-3 τον «Δικέφαλο» απέναντι στους Πειραιώτες, έχοντας και οι δύο απουσίες λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Σιμόες, με εσωτερικούς μέσους τους Μάνταλο και Κρίστιτσιτς. Την επιθετική τριπλέταθα αποτελέσουν οι Λιβάγια, Βέρντε (ή Αλμπάνης) και Ολιβέιρα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.