Header Ads


Στην «Αγιά Σοφιά» ο Μελισσανίδης!

Στην «Αγιά Σοφιά» ο Μελισσανίδης!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε σήμερα το εργοτάξιο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».
Για μια ακόμα φορά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δείχνει την… τρέλα του για το νέο γήπεδο της Ενωσης καθώς ανυπομονεί να τελειώσουν οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Ωστόσο, οι επισκέψεις του στο εργοτάξιο κάθε άλλο παρά σπάνιες είναι καθώς επιθυμεί να εποπτεύει συχνά τις εργασίες και να παρατηρεί την πρόοδο που γίνεται.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον χώρο του γηπέδου για να δει την πορεία των έργων και την εξέλιξη τους, ενώ συνομίλησε και με τους υπεύθυνους των έργων.

«Τρέχει» η υπογειοποίηση

Με στόχο, η ΑΕΚ να επιστρέψει στο σπίτι της το συντομότερο δυνατόν, δεν μπορούν οι εργασίες να μείνουν πίσω. Η υπογειοποίηση, ένα έργο που συνδέεται άρρηκτα με το γήπεδο του Δικεφάλου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και μετά τα έργα προετοιμασίας φαίνεται πως πλέον περνάμε στο… ψητό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έγιναν οι πρώτες δοκιμαστικές γεωτρήσεις στον χώρο της υπογειοποίησης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ξεκίνησε η σκυροδέτηση στις τρύπες αντιστήριξης της υπογειοποίησης. Κάτι που δείχνει πως εκτός των έργων στο εξωτερικό και εσωτερικό της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA, προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η υπογειοποίηση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.