Header Ads


Βιεϊρίνια για ΑΕΚ: «Δυνατή στο ΟΑΚΑ, πιο επικίνδυνος ο Λιβάγια, ταιριάζει ο Λιβάι»

Βιεϊρίνια για ΑΕΚ: «Δυνατή στο ΟΑΚΑ, πιο επικίνδυνος ο Λιβάγια, ταιριάζει ο Λιβάι»


Τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ που πρέπει να προσέξει η Βόλφσμπουργκ επεσήμανε (μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τους Λιβάγια-Λιβάι και γενικότερα για την «Ένωση») ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Από μίνι… ακτινογραφία πέρασε την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα «Sportbuzzer», ως πρώην ποδοσφαιριστής των «λύκων», ο Πορτογάλος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την «Ένωση» και ατομικά για κάποιους παίκτες της.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ είναι δυνατή στο ΟΑΚΑ. Είναι λίγο δύσκολο να πούμε, διότι έφεραν πολλούς νέους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Βιεϊρίνια. Και συνέχισε:

«Έχουν πολύ επικίνδυνους παίκτες μπροστά. Από τη μία υπάρχει ο Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο γνωρίζω καλά. Η άμυνα της Βόλφσμπουργκ πρέπει επίσης να προσέξει τους Μάρκο Λιβάγια και Πέτρο Μάνταλο. Αυτοί οι τρεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να τους προσέξετε ιδιαίτερα».

Ο Βιεϊρίνια έκανε ειδικότερη αναφορά στον Κροάτη, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Ο Λιβάγια είναι πιο επικίνδυνος παίκτης χωρίς δισταγμό. Κουβαλάει πολύ την μπάλα, είναι τεχνικά καλός και μπορεί να παίξει στα αριστερά και στα δεξιά. Συνολικά η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα με καλό πνεύμα, στην οποία υπάρχει και ο νεοφερμένος Λιβάι Γκαρσία που δείχνει να ταιριάζει καλά. Ένας σωματικά ισχυρός παίκτης, σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι και έπαιξε καλά».

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, ο Βιεϊρίνια εξέφρασε την άποψη ότι είναι μοιρασμένες, σημειώνοντας συγκεκριμένα:
«Η Βόλφσμπουργκ είναι το φαβορί γιατί είναι καλύτερη, αλλά σε ένα παιχνίδι και μακριά από την έδρα είναι 50-50. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε σε ένα παιχνίδι».
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.