Header Ads


Μετάλλια σε 4 αγώνες οι Ποδηλάτες!

Μετάλλια σε 4 αγώνες οι Ποδηλάτες!


Γεμάτη επιτυχίες ήταν και η προηγούμενη εβδομάδα για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16/09 η ΑΕΚ έτρεξε στον Αγώνα ΜΤΒ στο Γέρακα, όπου θριάμβευσε με τον Τάσο Παπαποστόλου στην κατηγορία Μάστερς.
Ο ποδηλάτης του “Δικεφάλου” κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Στους Παμπαίδες, ο Στράτος Μανωλίδης τερμάτισε 6ος, ενώ ο Αριστείδης Δημητρόπουλος 12ος. Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος κατετάγη 13ος, ενώ στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου 8ος.

Ακολούθησε το Σάββατο 19/09 το Τοπικό Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης Αττικής, όπου στην κατηγορία Μάστερς Γ’ ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης κατέκτησε την 3η θέση, ενώ στη Μάστερς Δ’ ο Δαμιανός Ποτζετάγιας τερμάτισε στην 3η θέση. Στους Μάστερς Β’, ο Αναστάσιος Καβαλιεράτος κατετάγη 6ος, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Διονύσης Πλατσάκης 10ος. Στην Ακαδημία, στους Εφήβους στις θέσεις 7-8 πλασαρίστηκαν οι Ιβάν Μαυροθαλασσίτης και Γιώργος Ανδρεάδης αντίστοιχα.

Την Κυριακή (20/09), στις Θερμοπύλες διεξήχθη ο Αγώνας “Ανάβαση Μεδενίτσας”, με τον Κωνσταντίνο Γιαννίκη με εντυπωσιακή κούρσα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στους Μάστερς Β’. Στην ίδια κατηγορία, ο Ιωάννης Νανούρης τερμάτισε 4ος, ο Παναγιώτης Καλτάκης 5ος και ο Βαγγέλης Σακελλής 8ος. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χρήστος Σκυλοδήμος, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Νέους Άνδρες, κάνοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο σε όλες τις κατηγορίες. Στο βάθρο βρέθηκε και ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Εφήβους, ενώ ο Γιώργος Ανδρεάδης τερμάτισε 8ος.

Τέλος, την ίδια μέρα, διοργανώθηκε ο Γύρος Χαλκίδας, με τον Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη να προσθέτει άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του, καθώς πρώτευσε στους Μάστερς Γ’. Ο Μάνος Φάκαρος κατέλαβε την 4η θέση στους Μάστερς Α’.







Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.