Header Ads


Χάντμπολ: Ξεκινάει για το 4ο Πρωτάθλημα με ντέρμπι!

Χάντμπολ: Ξεκινάει για το 4ο Πρωτάθλημα με ντέρμπι!


Έτοιμη είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή (21/09, 19:00, ERTSPORTS).
Οι Πρωταθλητές Ελλάδος ξεκινούν τη φετινή σεζόν στη Handball Premier 2020-21 κόντρα στους Πειραιώτες με στόχο το τέλος της να τη βρει και πάλι με το τρόπαιο στα χέρια, όπως την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Μπορεί στο αυριανό παιχνίδι να μην δώσει το “παρών” ο μεγάλος σύμμαχος του “Δικεφάλου”, που δεν είναι άλλος από το φίλαθλο κόσμο, ωστόσο είναι βέβαιο ότι το πάθος τους θα το νιώθουν και οι αθλητές του Δημήτρη Δημητρούλια.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την αποστολή να ανακοινώνεται πριν το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δηλωσε στο aek.gr: 

“Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι, στην αρχή μάλιστα της σεζόν. Δεν έχουμε μεγάλη εικόνα από τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έγιναν αρκετές αλλαγές. Θέλουμε μόνο τη νίκη, που θα μας δώσει ώθηση για μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν με νέο σύστημα στη διοργάνωση“.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, δήλωσε στο aek.gr: 

“Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσους μήνες επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση. Η πανδημία μας στοιχίζει την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, καθώς είχαμε συνηθίσει τόσο γενικά, όσο και σε τέτοια ντέρμπι να τον έχουμε στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το καιρό. Περιμέναμε από τον Ιούλιο αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα ακόμα πλεονέκτημα, ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Είναι το κάστρο μας και θα πρέπει να το υπερασπιστούμε. Ο αντίπαλος έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί στον περιορισμό των λαθών και στις άμυνες. Εμείς πάμε πάντα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Θα δώσουμε το 100% και θέλουμε δείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ ως Πρωταθλητές για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας“.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στο Πρωτάθλημα, με βάση την στατιστική του Συλλόγου, ανεξαρτήτου έδρας ΑΕΚ και Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή έχουν έρθει αντιμέτωποι 14 φορές, 6 στο ΟΑΚΑ και 8 στο “Μ. Μερκούρη”, με την “Ένωση” να μετρά 5 νίκες, οι “ερυθρόλευκοι” 7, ενώ 2 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή.

Συνολικά, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 304 τέρματα, ενώ οι Πειραιώτες 315.

Στους αγώνες στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή έχουν από 3 νίκες, ενώ στα γκολ η ΑΕΚ προηγείται με 133-129.

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή είναι ο Στάθης Ζαμπούνης με 33 τέρματα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.