Header Ads


«Η ΑΕΚ δίνει 2,5 εκατ. για το 70% του Γκαρσία - Ο Ολυμπιακός προσφέρει λιγότερα»

«Η ΑΕΚ δίνει 2,5 εκατ. για το 70% του Γκαρσία - Ο Ολυμπιακός προσφέρει λιγότερα»


Τι γράφουν οι Ισραηλινοί για τον Λιβάι Γκαρσία την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!
Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ, τα οποία σχολιάζουν την υπόθεση για τον 22χρονο εξτρέμ και την ΑΕΚ, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης έχει μπει και ο Ολυμπιακός.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Σημερινό δημοσίευμα του «Οne.co.il» το πάει ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει το ύψος των προτάσεων που έχουν κάνει η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα γράφει: «Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πλησίασαν την Μπεϊτάρ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία. Οι δύο προσφορές που έφτασαν στο τραπέζι του ιδιοκτήτη Μόσε Χογκ είναι χαμηλές σε σχέση με τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος της Ιερουσαλήμ, η οποία κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. (Το άλλο 50% το έχουν οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή).

Η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 70% του παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει λιγότερα αλλά για το 50% του παίκτη»

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει πως πηγή μέσα από την Μπεϊτάρ, τόνισε πως: «υπάρχουν εξελίξεις και σύντομα θα ληφθεί η απόφαση για την παραχώρηση του Γκαρσία».

Θυμίζουμε ότι ο Γκαρσία μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης και την περσινή σεζόν μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπεϊτάρ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.