Header Ads


10 γκολ και στη Σαλαμίνα οι Πρωταθλητές!

10 γκολ και στη Σαλαμίνα οι Πρωταθλητές!


Ένα πολύ σημαντικό “διπλό” πανηγύρισε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ κόντρα στη Σαλαμίνα, επικρατώντας στο νησί με 10-5, στο πλαίσιο της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Οι Πρωταθλητές αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες, απέναντι σε μία άκρως νεανική και δυναμική ομάδα, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο και να κάνουν το “2×2” στη Futsal Super League. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η ΑΕΚ σημείωσε 10 τέρματα, δείχνοντας ότι πετάει… “φωτιές”!
Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, με γρήγορες επιθέσεις και αντεπιθέσεις. Με τον Θανασάι να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, η “Ένωση” προηγήθηκε με 3-2 πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους ωστόσο να ισοφαρίζουν στην εκπνοή (3-3). Στο δεύτερο μέρος, οι “μπλε” προηγήθηκαν με 5-4, με την ομάδα του Γιάννη Ζιάβα να ανεβάζει στροφές και όχι μόνο να ανατρέπει την κατάσταση, αλλά και να το πετυχαίνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Το τελικό 10-5, βρήκε τους “κιτρινόμαυρους” να πανηγυρίζουν και να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Θανασάι σημείωσε 4 τέρματα, οι Ταρνανίδης και Ντάτης από 2, ενώ από 1 σκόραραν οι Πάνου και Σκουτέλης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα πόδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, το Σάββατο (26/09, 21:30) όταν και φιλοξενείται από τον Ερμή Ζωγράφου.

ΓΣ Σαλαμίνας – ΑΕΚ 5-10

Σκόρερς: Θανασάι (4), Ταρνανίδης (2), Ντάτης (2), Πάνου, Σκουτέλης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.