Header Ads


Ψηλά στη λίστα ο Αλμοέζ Αλι! (vids)

Ψηλά στη λίστα ο Αλμοέζ Αλι! (vids)


O Αλμοέζ Αλι είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την επίθεση σύμφωνα με δημοσίευμα - Διαψεύδει η Ένωση!
Ο επιθετικός με ρίζες από το Κατάρ και το Σουδάν, Αλμοέζ Άλι, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εξεταστεί από τον Ίλια Ίβιτς και βρίσκονται ψηλά στη λίστα του για την αντικατάσταση του Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ της ομάδας, καθώς η περίπτωση του Τσίνο δύσκολα θα προχωρήσει, σύμφωνα με το «Sport24».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Αφενός λόγω οικονομικών συνθηκών, αφετέρου διότι ο Μάσιμο Καρέρα θα προτιμούσε κάτι διαφορετικό για “μπακ-απ” του Ολιβέιρα.

Ο Αλμοέζ Άλι Ζαϊνελμαμπτίν Αμπντουλά, είναι (σχεδόν, καθώς έχει γενέθλια σε 14 ημέρες) 24 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα αυτής. Παίζει στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και ο νυν επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Άλι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 6 γκολ και 6 ασίστ σε 21 συμμετοχές και είναι εν ενεργεία διεθνής (23 γκολ σε 43 ματς) με την Εθνική ομάδα του Κατάρ. Σύμφωνα με το scouting report αγωνίζεται στην κορυφή, αλλά και στα δύο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enwsi.gr, ο Αλι φερόταν να έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο 24χρονος άσος από το Κατάρ έχει προταθεί σε «Ένωση», ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, με την ΑΕΚ ωστόσο να μην ασχολείται. Διότι, άλλωστε, έχει άλλες προτεραιότητες.

Στην ΑΕΚ έχουν βάλει στόχο να έχουν κλείσει στόπερ και αριστερό μπακ μέχρι την προετοιμασία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.