Header Ads


Στο προπονητικό του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Στο προπονητικό του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ Γιάννινα!


Γιατί οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα.. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε το Ρέντη για την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα!
Μαρινάκης-Χριστοβασίλης διανύουν εξαιρετική περίοδο στη σχέση τους κι αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το SDNA, ο Ολυμπιακός παραχώρησε ευγενικά το προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον ΠΑΣ για το β στάδιο της προετοιμασίας του που διεξάγεται αυτές τις μέρες.
Λίγους μήνες μετά τη συμφωνία-μαμούθ για τη μεταγραφή του 26χρονου Νικολιά στον Ολυμπιακό, που απέφερε 300.000€ στον ΠΑΣ ενώ λίγες μέρες αργότερα μπορούσε να αποκτήσει ως ελεύθερο τον ακραίο επιθετικό (7 συμμετοχές ως βασικός πέρυσι με μηδέν γκολ), τα Γιάννενα εισπράττουν τους καρπούς της προχωρημένης σχέσης με τους ερυθρόλευκους.

Όπως όλες οι ομάδες της Super League, ο ΠΑΣ προετοιμάζεται για την επόμενη απαιτητική σεζόν. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας διεξήχθη στο Καρπενήσι όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων. Το δεύτερο που γίνεται όμως; Ο ΠΑΣ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις επί του θέματος, κρατώντας μυστικό το που διεξάγονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Το γιατί είναι εύκολο να απαντηθεί από τα ίδια τα γεγονότα. Ο ΠΑΣ έφτασε στην Αθήνα αλλά προφανώς δεν θέλει να δημοσιοποιήσει ότι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του γίνεται στο... Ρέντη! Γιατί άραγε να μην θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό σε ποιο γήπεδο προπονείται;

Δεν είναι ασφαλώς και ό,τι πιο συνηθισμένο να προπονείται μία ομάδα της Super League στο προπονητικό κέντρο μιας άλλης. Δείχνει όμως μια άριστη σχέση που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τη βιωσιμότητα μιας ιστορικής ομάδας που έχει περάσει από χίλια κύματα και σίγουρα δε θα είχε την άνεση να νοικιάσει έναντι υψηλού αντιτίμου ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Αθήνα. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και ο Ολυμπιακός έδειξε ανωτερότητα προσφέροντας τα γήπεδα με τους εξαιρετικούς χλοοτάπητες για τις προπονήσεις του ΠΑΣ στο β στάδιο της προετοιμασίας του.

Πρέπει πάντως να διευκρινίσουμε ότι πιθανότατα λόγω του COVID δεν παραχωρήθηκε και το ξενοδοχείο του Ρέντη κι έτσι ο ΠΑΣ υποχρεώθηκε να διαμείνει σε άλλο ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι παίκτες των Ιωαννίνων προπονήθηκαν σήμερα κάτω από μυστικότητα στο Ρέντη, ενώ έχουν ενημερωθεί ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι προπονήσεις και της Παρασκευής και του Σαββάτου. Για αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΣ στο Ρέντη που θα αποτελέσει και το επιστέγασμα στην σχέση των δυο ομάδων. 

Μια σχέση που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον να φανεί και στα επίσημα παιχνίδια, διότι το ποδόσφαιρο οφείλει πάνω από όλα να είναι γιορτή, και μια επίδειξη αθλητισμού και πολιτισμού.

Διαβάστε ακόμη: Τον «έκοψε» η ΑΕΚ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.