Header Ads


Στο ΟΑΚΑ το F8 του BCL!

Στο ΟΑΚΑ το F8 του BCL!


Η Αθήνα ετοιμάζεται να αναλάβει την διοργάνωση του F8 του BCL - Με το μισό ΟΑΚΑ γεμάτο, όλες οι πληροφορίες!
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sdna.gr, ο κύβος ερρίφθη, η διοργάνωση θα γίνει στην Αθήνα. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι να περάσει το κρίσιμο διάστημα μέχρι τον δεκαπενταύγουστο χωρίς να γίνει κανένα ξαφνικό μπαμ στα κρούσματα ώστε να περάσουμε και στις επίσημες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr

«Οι οποίες επίσημες ανακοινώσεις θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Όχι στην Ευρώπη. Όπως ακριβώς σας το λέμε: Σε όλο τον κόσμο. Διότι η Ελλάδα πάει να γίνει το απόλυτο παράδειγμα για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Καταλαβαίνετε τι θα σημαίνει ότι στην εποχή του φόβου και του τρόμου η Ελλάδα θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα ανοίξει τα γήπεδα για τον κόσμο; Μετρημένα και με ασφάλεια, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από την ώρα που το Ισραήλ μπήκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με 2000 κρούσματα την ημέρα, δηλαδή από τις αρχές Ιουλίου, είχε ήδη ανάψει κόκκινο στην πιθανότητα να διοργανωθεί το F8 στην Ιερουσαλήμ.

Κάπου εκεί έδρασε το ελληνικό δαιμόνιο και ο Αγγελόπουλος έβαλε στο μυαλό του αυτό που τότε φάνταζε απονενοημένο διάβημα: Να πάρει την διοργάνωση στην Αθήνα με κόστος για τον ίδιο και να δώσει μία λύση στο BCL, που είχε βρεθεί μπροστά σε πρόβλημα.

Από τότε, το δούλεψαν μέρα με την μέρα, ζύγισαν τα υπέρ και τα κατά, την οικονομική ζημιά και τα παράπλευρα κέρδη, την ασφάλεια των μελών των οκτώ ομάδων και στις 30 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπά στην Αθήνα. Και όταν λέμε Αθήνα, εννοούμε στο ΟΑΚΑ. Σε ένα γήπεδο δοκιμασμένο σε τέτοιες καταστάσεις και με υγειονομικά πρωτόκολλα που μπορούν να τηρηθούν

Οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να σκέφτονται ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το ζήτημα είναι πολύ πιο ευρύ και αφορά όλη την χώρα. Είναι το πιο κρίσιμο τεστ που θα περάσουμε, όχι για το μπάσκετ, αλλά για την ασφάλεια, τον τουρισμό και μακροπρόθεσμα την οικονομία.

Πάμε και στο παρασκήνιο του ζητήματος. Ό,τι ιδέα και αν είχε το BCL, όποια και αν ήταν η πρόταση της ΑΕΚ, μόνο η κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει πάνω της το θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε τώρα, να διεξαχθεί δηλαδή το F8 με κόσμο. Με 9.300 φιλάθλους, δηλαδή με μία αναλογία περίπου 1/2 για το συγκεκριμένο γήπεδο, ώστε να υπάρχουν και οι προτάσεις ασφαλείας και με τα ονομαστικά κριτήρια να δίνεται η δυνατότητα για απόλυτο έλεγχο των θεατών και ιχνηλάτηση σε οποιοδήποτε περιστατικό ή κρούσμα υπάρξει.

Μόνο έτσι θα μπορούσε να διεξαχθεί σήμερα αγώνας με κόσμο. Για να συμβούν όλα αυτά, έπρεπε οι κυβερνητικοί παράγοντες να ανάψουν το πράσινο φως. Είναι πολύ κοντά να συμβεί αυτό και είναι κάτι που θα αποτελέσει σημείο έναρξης συζητήσεων και για τα υπόλοιπα αθλήματα και γι΄άλλα events. 

Η απόφαση για άνοιγμα των γηπέδων και εισροή θεατών δεν μπορεί να ληφθεί από την ΑΕΚ, ούτε από τον Πατρίκ Κομνηνό και το BCL. Και να θέλουν δηλαδή, δεν γίνεται. Μόνο να προτείνουν μπορούν. Το πρώτο «ΟΚ» σε προφορικό επίπεδο, δόθηκε. Τώρα προφανώς την τελική απόφαση θα την πάρουν οι υγειονομικές επιτροπές εξετάζοντας τις επόμενες ημέρες όλες τις παραμέτρους. Τα μέτρα πάντως που προτίθεται να λάβει η ΑΕΚ και το BCL θα είναι πρωτοφανή.

Αν περάσουμε αυτό το τεστ, η Ελλάδα θα γίνει trend σε όλο τον κόσμο. Μεγαλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση σε όλο τον πλανήτη δεν μπορεί να υπάρξει».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.