Header Ads


«Μεγάλη διαφορά ΑΕΚ - Γαλανόπουλου για νέο συμβόλαιο!»

«Μεγάλη διαφορά ΑΕΚ - Γαλανόπουλου για νέο συμβόλαιο!»


Μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κώστα Γαλανόπουλο - Ποια ήταν η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, την αρνήθηκε ο Έλληνας μέσος!
Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, περιμένει τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέψει, ωστόσο δεν γνωρίζει και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει. Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του και ποια πρόταση αρνήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.gr

Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, παρουσία και άλλων στελεχών της ΠΑΕ, προτάθηκε στον Γαλανόπουλο η επέκταση της συνεργασίας με την ΑΕΚ για επιπλέον 3 χρόνια, αντί 140 χιλιάδων ευρώ για τον πρώτο χρόνο 180.000 για το δεύτερο και 220.000 για τον τρίτο. Δηλαδή συνολικές αποδοχές 540 χιλιάδων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την πλευρά του Γαλανόπουλου κι έκτοτε πέρασε καιρός, στη διάρκεια του οποίου η ΑΕΚ αρκετές φορές κάλέσε τον ο ποδοσφαιριστή να αλλάξει γνώμη, λέγοντάς του ότι το συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι εκεί και περιμένει την υπογραφή του.


Ο Γαλανόπουλος ωστόσο, δεν το συζητά να μείνει με αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ. Η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική και έτσι ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών έχει ήδη δημιουργηθεί. Συνέχεια αυτής της ιστορίας ήταν το κάλεσμα του Μάσιμο Καρέρα στον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν την περίπτωση του.

Ο διεθνής μέσος είπε στον Ιταλό τεχνικό ότι είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί και ότι έχει ξεπεράσει το 100% το πρόβλημά του. Από την πλευρά του Καρέρα ειπώθηκε ότι είναι καλό να έχει λυθεί όποιο θέμα υπάρχει, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει δίχως να υπάρχουν εμπόδια, κοινώς να υπάρχει και το ελεύθερο από τη διοίκηση.

Αυτό λοιπόν που προκύπτει από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι τούτη την ώρα και προφανώς μέχρι να βρεθεί λύση για το συμβόλαιο του, σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι το 2018, εκτός πλάνων είχαν τεθεί επειδή δεν υπέγραφαν τις ανανεώσεις που τους είχαν προταθεί, οι Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.