Header Ads


Ινσούα: «Πρώτος στόχος το Κύπελλο - Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους!» (vid)

Ινσούα: «Πρώτος στόχος το Κύπελλο - Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους!» (vid)


Ο Εμανουέλ Ινσούα είναι από χθες και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. 
Ο Αργεντινός αριστερός μπακ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς, υπέγραψε το συμβόλαιό του και αμέσως μετά επισκέφτηκε την μπουτίκ της ομάδας για να βρει και να φορέσει την φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 22.


Στη συνέχεια, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούσαμε με τον ατζέντη μου και με τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα από μερικές μέρες συζητήσεων φτάσαμε σε ένα καλό ντιλ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Τώρα ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους.

Υπέγραψα για τρία χρόνια και αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ είναι να κατακτά τίτλους και να παλεύει πάντα για την κορυφή. Τώρα έχουμε σύντομα έναν μεγάλο στόχο, στο Κύπελλο, οπότε αυτός είναι ο πρώτος με μεγάλο κίνητρο να τον κατακτήσουμε και μετά να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους.

Προσπαθώ πάντα να μιλάω στο γήπεδο και να τους κάνω χαρούμενους (σ.σ. τους οπαδούς). Ξέρω ότι είναι φανταστικοί οπαδοί στην Ελλάδα, οπότε θα προσπαθήσω να παλέψω στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τίτλους και να τους κάνουμε χαρούμενους για πολλά χρόνια».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.