Header Ads


Η ανατροπή και η ανανέωση του Γαλανόπουλου!

Η ανατροπή και η ανανέωση του Γαλανόπουλου!


Πώς ο Κώστας Γαλανόπουλος από το «ψυγείο» βρέθηκε να υπογράφει ως το 2023 - Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή!
Η ευχάριστη έκπληξη της χθεσινής βραδιάς για την ΑΕΚ ήταν η επέκταση συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου. Όλα έδειχναν πως ο 22χρονος μέσος θα έμπαινε στον «πάγο», αφού η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών ήταν τεράστια. Ωστόσο την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το αφεντικό της ΠΑΕ, που πήγε στα γραφεία της ομάδας για να χειριστεί όλες τις κρίσιμες υποθέσεις της ατζέντας, έκανε βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τα ρούχα της προπόνησης ανηφόρισε από τα Σπάτα στο Μαρούσι και υπέγραψε ως το 2023.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, το νέο deal προβλέπει 200.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 220.000 για τον δεύτερο και 250.000 για τον τρίτο, δηλαδή συνολικά 670.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και κάποια σημαντικά μπόνους. Η πρώτη πρόταση της «Ένωσης», που είχε απορριφθεί, ήταν στις 550.000 ευρώ συνολικά, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αξιώνει τα διπλάσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις διαπραγματεύσεις δεν συμμετείχε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος (με τον οποίο φαίνεται πως είχε εκνευριστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη διάσταση που πήρε η υπόθεση Γαλανόπουλου). Απλώς ο παίκτης πήρε την έγκρισή του τηλεφωνικώς για να υπογράψει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.