Header Ads


Η ΑΕΚ κέρδισε 6-0 την Κ19! (pics)

Η ΑΕΚ κέρδισε 6-0 την Κ19! (pics)


Η ΑΕΚ σε προπονητικό δίτερμα στα Σπάτα κέρδισε άνετα με 6-0 την Κ19 της Ενωσης, με τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς να σκοράρει δύο γκολ στα Σπάτα.
Η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ επιβλήθηκε με σκορ 6-0, με τους Αντρέ Σιμόες (6’), Άνελ Σαμπανάτζοβιτς (14’, 37’), Μπράιτ Ενομπακάρε (48΄), Γιάννη-Φοίβο Μπότο (69’) και Νταβίντ Σιμάο (81΄) να πετυχαίνουν τα γκολ. Οι «μικροί» έχασαν σημαντική ευκαιρία να σκοράρουν στο 42’, όταν ο Γιάννης Κορομηλάς κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ απέκρουσε την εκτέλεση του Κοσίδη.

Με την πρώτη ομάδα ξεκίνησαν οι: Αθανασιάδης (31′ Χατζηεμμανουήλ), Παουλίνιο (31′ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χατζηεμμανουήλ (61′ Γκίνης), Μπακάκης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Ινσούα, Σιμάο, Μπότος, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Βέρντε, Ενομπακάρε.

Με την Κ19 ξεκίνησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας (31′ Θεοχάρης, 61′ Αγγελόπουλος) και οι Κάτσικας, Κώτσιος, Αρβανίτης, Μαντζουρανάκης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Μιχόπουλος, Τσαρούχας, Κοσίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κυριτσάς, Σταμούλης, Μιτάι, Μπάμπης, Ε. Χριστόπουλος, Βλαχίδης, Γιαννακού, Τσιόκρης, Α. Χριστόπουλος, Τσιαχματιώτης, Παντελαίος, Γεωργέας.

Ο Παουλίνιο αποχώρησε από το διπλό με ελαφρύ διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Πέτρος Μάνταλος δεν έπαιξε για προληπτικούς λόγους, αφού ένιωθε «βαρύ» το πόδι του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.