Header Ads


«Δεν θα γίνει στην Ιερουσαλήμ το Final 8 του BCL, φαβορί η Αθήνα»

«Δεν θα γίνει στην Ιερουσαλήμ το Final 8 του BCL, φαβορί η Αθήνα»


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισραήλ, το Final 8 της διοργάνωσης της FIBA δεν μπορεί να διοργανωθεί από την Χάποελ, με το ΟΑΚΑ να είναι η πιο λογική επιλογή.
Στον αέρα φέρεται να βρίσκεται το Final 8 του BCL, το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Ιερουσαλήμ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Ισραήλ, η έξαρση του κορωνοϊού δεν αφήνει περιθώριο στην χώρα για να λάβει χώρα εκεί το τουρνουά και για αυτό θα αλλάξει το μέρος διεξαγωγής του.

Μάλιστα σύμφωνα με το sports.walla.co.il μεγάλο φαβορί για να διοργανώσει το Final 8 είναι το ΟΑΚΑ με οικοδέσποινα την ΑΕΚ! Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση έχει εκφράσει την επιθυμία της να επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα και δεν είναι απίθανο τον Σεπτέμβριο το τουρνουά του BCL να γίνει στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα τονίζεται πως εκτός από τα τεστ για τον κορωνοϊό που πρέπει να γίνουν στην Ιερουσαλήμ σε παίκτες και τεχνικά τιμ και η καραντίνα που πρέπει να περάσουν όλοι σε ένα ξενοδοχείο, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο Ισραήλ είναι το που θα γίνουν τα gala, που θα εγκατασταθούν τα Μέσα και οι προσκεκλημένοι της FIBA. Η απόφαση πρέπει να παρθεί τις επομενες δυο εβδομάδες, με την Walla να υποστηρίζει πως το ΟΑΚΑ το γήπεδο που θα γίνει το τουρνουά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.