Header Ads


Έρχεται νέα πρόταση από Εμιράτα για Μάνταλο!

Έρχεται νέα πρόταση από Εμιράτα για Μάνταλο!


Νέα αρκετά μεγαλύτερη πρόταση θα καταθέσει η Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο!
Πριν μερικές μέρες, έγινε γνωστό πως η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι, έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για την Πέτρο Μάνταλο και αυτή απορρίφθηκε. Η αρχική πρόταση της ομάδας από τα Εμιράτα ήταν στα 3,2 εκατομμύρια, πήγαν στα 3,5, αλλά τελικά η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν αρνητική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA όμως, οι Άραβες έχουν σκοπό ...να ταλαιπωρήσουν κι άλλο την ΑΕΚ. Αναμένεται νέα αυξημένη πρόταση για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού χαφ, κάτι που σημαίνει πως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να τον πάρουν.

Τώρα αν σκεφτεί κανείς πως απορρίφθηκε πρόταση 3,5 εκατομμυρίων, για να είναι έτοιμοι να επανέλθουν, δεν μπορεί παρά να σημαίνει πως είναι διατεθειμένοι να την αυξήσουν σημαντικά. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος, καθώς ήδη γνωρίζουν πως η υπόθεση του Μάνταλου έχει ιδιαιτερότητες για την ΑΕΚ και πρέπει να είναι πολύ μεγάλος ...ο πειρασμός για να μπει ο Δ. Μελισσανίδης σε κουβέντα. Δεν θα έμοιαζε δηλαδή παράλογο δηλαδή να γράψει μπροστά 4 και ποιος ξέρει πόσο ακόμη ...

Επιπλέον υπάρχει και το θέμα των προσωπικών απολαβών του παίκτη. Δεδομένου πως και ο ίδιος ο Μάνταλος δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να σκεφτεί το μέλλον του μακριά από την ΑΕΚ, για τα Εμιράτα, το «πακέτο» που θα προσφέρουν οι Άραβες πρέπει να είναι επίσης «πειρασμός» κι όλες οι ενδείξεις προς τα εκεί οδηγούν.

Προσοχή όμως ...Είπαμε πως το θέμα του Μάνταλου είναι πολύ ιδιαίτερο και λόγω του δεσίματος του ίδιου του αρχηγού με την ομάδα, αλλά και της ομάδας και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Πέτρο. Οπότε προβλέψεις καλύτερα να μην κάνουμε.

Το μόνο δεδομένο που δεν σηκώνει αμφιβολία βάσει όσα αναφέρει το sdna.gr, είναι πως η ΑΕΚ θα κληθεί να πάρει μια απόφαση, με τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης, σημαντικά ανεβασμένα πλέον. Σε περίοδο δύσκολη λόγω της πανδημίας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.