Header Ads


«Επίθεση» της ΑΕΚ στην εφημερίδα Sportday!

«Επίθεση» της ΑΕΚ στην εφημερίδα Sportday!


«Ως εδώ» λέει η ΑΕΚ για την εφημερίδα «Sportday», η οποία προσπάθησε ξανά να δημιουργήσει πρόβλημα πριν από αγώνα με τον Ολυμπιακό - Δείτε τι έγραψε σήμερα!
Αναλυτικά:

«Για μία ακόμα φορά, το τελευταίο διάστημα, η αθλητική εφημερίδα Sportday προσπαθεί να δημιουργήσει αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας μας, λειτουργώντας με ύπουλο τρόπο, προαναγγέλοντας ενδιαφέρον της Γουλβς για τον ποδοσφαιριστή μας, Νέλσον Ολιβέιρα, όλως τυχαίως και πάλι πριν από παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Και χωρίς μάλιστα αυτή τη στιγμή να έχει προκύψει ούτε καν εκδήλωση ενδιαφέροντος προς την ομάδα μας για τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε απλά ότι η δήθεν «αντικειμενική» αθλητική εφημερίδα ήταν και η μόνη που δεν είχε αναγνωρίσει το fair play της ομάδας μας με τη μη ένσταση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είχε προσπαθήσει να αναδείξει, με προφανή σκοπιμότητα, ψεύτικα ζητήματα στο εσωτερικό της ΑΕΚ στην πιο κρίσιμη φάση των πλέι οφ.

Είναι ξεκάθαρη η γραμμή της συγκεκριμένης εφημερίδας εδώ και καιρό και πρόδηλα τα συμφέροντα, που εξυπηρετεί, έχοντας επιλέξει στρατόπεδο.

Η ομάδα μας δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τη δημοσιογραφική κριτική -και το έχει αποδείξει- αλλά δεν γίνεται να ανεχτούμε περαιτέρω τις όποιες, εναντίον της ομάδας μας, μεθοδεύσεις».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.