Header Ads


Ενομπακάρε: «Αυτή είναι η θέση μου!»

Ενομπακάρε: «Αυτή είναι η θέση μου!»


Ο Μπράιτ Ενομπακάρε μας...συστήνεται με μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποια είναι η θέση που αγωνίζεται.
Αναλυτικά, όσα είπε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι μια πολύ καλή εμπειρία μέχρι τώρα. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς. Αλλά όλα προς το παρόν είναι πολύ καλά. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ καλά και μ’ έχουν κάνει να αισθανθώ πως είμαι μέλος της ομάδας. Μέλος της οικογένειας».

Για το αν είδε την ΑΕΚ στα πλέι οφ και του έκανε κάποιος παίκτης εντύπωση: «Είχα παρακολουθήσει την ομάδα και είδα τι είναι η ΑΕΚ. Νομίζω πως είναι μια ομάδα που ταιριάζει σ’ αυτό που σκέφτομαι και σ’ αυτό που θέλω για το ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως είναι μια ομάδα η ΑΕΚ που μου ταιριάζει, γι αυτό και επέλεξα να έρθω».

Για το ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Δεν υπάρχει ένας παίκτης που ξεχώρισα. Δεν θα έλεγα για έναν παίκτη μόνο. Με εντυπωσίασε ολόκληρη η ομάδα. Ήταν πολύ ανταγωνιστική ολόκληρη ομάδα και αυτό που πέτυχε στα περισσότερα ματς, το έκανε σαν σύνολο. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η ομάδα που είδα στα ματς των πλέι οφ. Θεωρώ πως στα περισσότερα ματς ήταν ανταγωνιστική και αυτό που είδα, μου άρεσε πολύ».

Για το εάν του δίνει έξτρα κίνητρο ή… άγχος το γεγονός ότι αποτελεί εισήγηση του Καρέρα: «Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Να ακούω και να μαθαίνω. Να δουλεύω και να βγάζω στο γήπεδο όσα ζητάει ο προπονητής μου και φυσικά να βοηθάω την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Τίποτε άλλο».

Για το πως περιγράφει τον τρόπο παιχνιδιού του: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν το κάνω ποτέ. Μου αρέσει ότι έχω να πω ή να δείξω για μένα, να το κάνω μέσα στο γήπεδο. Επομένως αν κάποιος μου ζητούσε να περιγράψω το παιχνίδι μου, θα έλεγα να περιμένει και να με δει μέσα στο γήπεδο».

Για το ποια θέση παίζει και για το εάν έχει μιλήσει γι’ αυτό με τον Καρέρα: «Ναι, είναι ένα θέμα που έχουμε συζητήσει με τον προπονητή. Με ρώτησε ο κόουτς που αισθάνομαι καλύτερα να παίζω. Και το απάντησα πως η θέση που αισθάνομαι πιο βολικά, είναι πίσω από τον επιθετικό. Να στηρίζω τον φορ από τον άξονα. Αλλά μπορώ επίσης να παίξω και σ’ άλλες θέσεις στην επίθεση. Όπου με χρειάζεται η ομάδα».

Για το τι θέλει να πετύχει έναν χρόνο από τώρα με την ΑΕΚ: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Και για να βελτιωθώ. Θέλω να καταφέρω να προοδεύσω αλλά και να κερδίσω πράγματα με την ομάδα. Να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τους στόχους της. Ξέρω τις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Ξέρω που έχω έρθει. Το επόμενο καλοκαίρι θέλω να έχω πετύχει πράγματα και για τον εαυτό μου αλλά και για την ΑΕΚ. Θέλω με την ΑΕΚ να βελτιωθώ πολύ και να κερδίσω τίτλους».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να δώσω κανένα άλλο μήνυμα, από το να τους ευχαριστήσω που ήδη αισθάνομαι πως με στηρίζουν. Και κυρίως να στηρίζουν την ομάδα και να είναι δίπλα στην ομάδα. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε. Και εγώ και όλοι μας στην ομάδα, θέλουμε να νιώθουμε πως ο κόσμος μας στηρίζει».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.