Header Ads


Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντ' Ούρσο! (vids)

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντ' Ούρσο! (vids)


Η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Κριστιάν Ντ' Ούρσο της Ρόμα, παράλληλα με την περίπτωση του Γρηγόρη Κάστανου της Γιουβέντους!
Κριστιαν Ντ' Ουρσο ΑΕΚ: Από το πρωί στην Ένωση έχουν εστιάσει με τις περιπτώσεις των χαφ που θα συνιστούν τους αντί-Γαλανόπουλου και αντί-Μάνταλου και έχουν πατήσει το γκάζι επιδιώκοντας να τελειώσουν την εβδομάδα που διανύουμε!

Για την περίπτωση του Κάστανου με την οποία ασχολείται η ΑΕΚ και αποκάλυψαν οι Ιταλοί πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν παίζει μόνη της. Αντίθετα όπως αναφέρει το gazzetta.gr, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που εξετάζεται και αρέσει πολύ στον Ίλια Ίβιτς για τη θέση, για τον οποίο έχει ψάξει πολύ και έχει συγκεντρώσει καλά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με Αλέις Γκαρθία!

Πρόκειται για τον Κριστιάν Ντ' Ούρσο. Προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα στα 22 του χρόνια ο οποίος εννοείται πως δύναται να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος είτε στο 8 είτε στο 10! 

Ποιος είναι ο Κριστιάν Ντ'ούρσο

Ο Κριστιάν Ντ’ Ούρσο είναι παιδί των Ακαδημιών της Ρόμα με 72 ματς μέχρι και τη δεύτερη ομάδα της, ενώ δεν πήρε ποτέ ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Το 2016 πήρε την ευκαιρία να παίξει δανεικός στην Λατίνα για έξι μήνες αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια.

Τον Ιανουάριο του 2017 πήγε στην Κάρπι για 6 μήνες πάλι δανεικός και έπαιξε μόλις 1 ματς για 4 λεπτά.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έπαιξε στην Άσκολι με δανεισμό και σε έναν χρόνο αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Μετά από αυτή την χρονιά ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League. Σε μία σεζόν έπαιξε σε 30 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Μετά από τόσους δανεισμούς πήρε μεταγραφή για την Τσιταντέλα με 26 ματς και 4 γκολ πέρυσι.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας και τώρα στα 23 του παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές στην Serie B, ώστε να πάει με την Τσιταντέλα στα πλέι οφ ανόδου στην Serie A.

Πάντως, ήδη η Κροτόνε που πήρε την άνοδο για την Serie A τον έχει τσεκάρει και τον θέλει. Όλα δείχνουν ότι το συμβόλαιό του είναι μονοετές με την Τσιταντέλα, αν και υπήρχαν όροι ανανέωσής του και για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.