Header Ads


Εκτός πλάνων ο Γαλανόπουλος!

Εκτός πλάνων ο Γαλανόπουλος!


Με εντολή της διοίκησης, ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν υπολογίζεται πλέον, λόγω συμβολαίου!
Η ιστορία με τον Κώστα Γαλανόπουλο είναι λίγο-πολύ γνωστή και πλέον, έχει παρθεί απόφαση από τη διοίκηση ο ποδοσφαιριστής να μπει στον πάγο λόγω του συμβολαίου του.
Όπως αναφέρει το aek365, η ΑΕΚ, είναι ξεκάθαρο, πως δεν μπορεί να ποντάρει σε έναν παίκτη που έχει υπερβολικές απαιτήσεις και δεν υπάρχει σημείο επαφής για ανανέωση της συνεργασίας και πλέον κοιτά την… επόμενη μέρα.

Αναζητώντας ήδη ποδοσφαιριστή που θα παίζει στον άξονα (μια περίπτωση από τις πολλές είναι ο Καστανος), με τον Γαλανόπουλο από εδώ και πέρα ναι μεν να προπονείται κανονικά αλλά να μπαίνει στον πάγο αφού και ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να χτίζει την ομάδα πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Οι απαιτήσεις του Γαλανόπουλου για νέο συμβόλαιο, τι ζητάει, τι δίνει η ΑΕΚ!

Η μόνη περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα, είναι να συμβεί με τον Κώστα, ότι έγινε με τους Μπακασέτα-Σιμόες που με δική τους πρωτοβουλία είχαν ζητήσει ραντεβού με τον Μελισσανίδη και είχαν συμφωνήσει τελικά σε αυτά που τους είχε προτείνει ο διοικητικής ηγέτης της ομάδας, ενώ πάντα παίζει το ενδεχόμενο πώλησης του αν ο μάνατζερ του φέρει πρόταση που ικανοποιεί την ΑΕΚ. Σε διαφορετική περίπτωση, κι αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, ο Γαλανόπουλος θα είναι ανενεργός στην ΑΕΚ και θα μείνει ελεύθερος σε έναν χρόνο από τώρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.