Header Ads


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο για 2 άτομα στη Σαντορίνη!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο για 2 άτομα στη Σαντορίνη!


Το AEK Fans Blog σας πάει διακοπές αυτό το καλοκαίρι! Δεύτερος προορισμός μας η «κιτρινόμαυρη» Σαντορίνη και το πανέμορφο Joy Beach Hotel.

Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Joy Beach Hotel σας κάνουμε δώρο ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη πανέμορφη Σαντορίνη.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους όρους συμμετοχής στο παρακάτω post στην σελίδα μας στο Instagram.



View this post on Instagram

To @aekfans21com σας πάει διακοπές σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο @joybeachhotel κληρώνουμε ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη πανέμορφη Σαντορίνη! (Το δώρο του #giveaway μας αφορά από τις 25 Αυγούστου και μετά και όλο τον μήνα Σεπτέμβριο). Για να μπεις στον #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ : 1️⃣Follow @joybeachhotel 2️⃣Follow @aekfans21com 3️⃣Tag 2 άτομα σε σχόλιο. 1 σχόλιο = 1 συμμετοχή, οπότε κάνε ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχόλια μπορείς γιατί κάθε σχόλιο σε φέρνει και πιο κοντά στο να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός/τυχερή! 🔥 Σπάστε τα! 🔥 ___________________________________________________________ Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο προφίλ μας ( @aekfans21com ) με την χρήση εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα κατά την διαδικασία ανάδειξης του νικητή. Ο νικητής θα ανακοινωθεί δημόσια σε στόρυ στο προφίλ μας με την λήξη του διαγωνισμού στις 8/8. 🎉 Καλή τύχη σε όλες & όλους! #διαγωνισμός #giveaways #giveawaycontest #giveawaysgr #grgiveaway #giveawaygreece #aekfans21com #giveaway #santorini #joybeachhotel #aekfansgiveaway
A post shared by ΑΕΚFans21.com (@aekfans21com) on
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το joysantorini.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.