Header Ads


«Δένει» Λιβάγια - Ολιβέιρα η ΑΕΚ!

«Δένει» Λιβάγια - Ολιβέιρα η ΑΕΚ!


Μια ανάσα από το να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και να μπουν στην «Αγιά Σοφιά» είναι οι Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα!
Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να άφησε ελεύθερους τους παίκτες του μέχρι το πρωί της Πέμπτης λόγω της αναβολής του τελικού Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ κατεβάζει ρολά σε όλα τα επίπεδα.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Η εβδομάδα που άρχισε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την «Ένωση», καθώς αρχικά θα καθίσει στο τραπέζι με τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα για την επέκταση των συμβολαίων τους που λήγουν τον Ιούνιο του 2021.

Ήδη ο ατζέντης του Κροάτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, είναι στην Αθήνα και ίσως και σήμερα να γίνει η πρώτη κουβέντα, με το κλίμα πολύ καλό για να υπογράψει ο 27χρονος άσος ως το 2023 ή το 2024.

Αντίστοιχη κουβέντα θα γίνει άμεσα και με την πλευρά του Πορτογάλου άσου, ο οποίος αν όλα πάνε καλά πιθανότατα θα υπογράψει για έναν έξτρα χρόνο (ως το 2022).

Παράλληλα, προχωρά και το θέμα απόκτησης εξτρέμ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις και μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα θέλουν να επιλέξουν έναν παίκτη που θα είναι κλασικός ακραίος και θα δίνει πλάτος στο παιχνίδι της ομάδας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.