Header Ads


«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τσούμι της Μπαρτσελόνα»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τσούμι της Μπαρτσελόνα»


Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Τσούμι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Talentabout.gr» ο νεαρός αμυντικός εμφανίζεται ως εναλλακτική του Βράνιες.
Η Ενωση κινείται για την ενίσχυση της άμυνας και έχει στα υπόψιν μία εξαιρετική περίπτωση νεαρού στόπερ.

Αν και προτεραιότητα αποτελεί ο Όργκιεν Βράνιες, φαίνεται πως οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν προσεκτικά και τον 21χρονο αμυντικό, Τσούμι (γεννημένος στις 2/3/1999).

Ο Ισπανός αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα από το 2014 μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο, όταν και έμεινε ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα».

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οπισθοφύλακα, ο οποίος διακρίνεται για τη ψυχραιμία του, καθώς είναι σε θέση να αποσοβήσει κάθε κίνδυνο, ενώ συμμετέχει και στο “χτίσιμο” της επίθεσης από πίσω.

Τη φετινή χρονιά αποτέλεσε έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα Β’, η οποία έφτασε μία ανάσα από την άνοδο της στη La Liga 2, με τον Τσούμι να καταγράφει 16 συμμετοχές.

Μάλιστα θεωρούνταν ένα από τα μελλοντικά project της Μπάρτσα, ωστόσο ο νεαρός αποφάσισε να αφήσει το συμβόλαιο του να λήξει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Γι αυτό και η ΑΕΚ έχει από κοντά τον Τσούμι και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του σε περίπτωση που δε λυθεί το συμβόλαιο του Βράνιες με την Άντερλεχτ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.