Header Ads


Εξετάστηκε και επιστρέφει ο Σιμάνσκι!

Εξετάστηκε και επιστρέφει ο Σιμάνσκι!


Ο Πολωνός χαφ της Ένωσης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα αφού εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό και αναμένεται η απόφαση για καθαρισμό ή όχι.
Όπως είχε γίνει γνωστό ο Ντάμιαν Σιμάνσκι δεν ήταν στις 33 επιλογές του Μάσιμο Καρέρα για την αποστολή του βασικού σταδίου προετοιμασίας λόγω του ταξιδιού που προγραμμάτισε σε συνεργασία με την ΑΕΚ για την πατρίδα του προκειμένου να το τσεκάρει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα με τον προσωπικό του γιατρό.
΄Ετσι κι έγινε με τον Πολωνό χαφ της Ένωσης, ο οποίος μάλιστα ένα χρόνο μετά γίνεται και πάλι διεθνής και θα ενσωματωθεί στις 31 Αυγούστου στην εθνική της χώρας του, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό του σχετικά με το πρόβλημά του και το ενδεχόμενο καθαρισμού στον αχίλλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απόφαση δεν υπάρχει ακόμη, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει Αθήνα, να επανεξεταστεί από τον κ. Νικολάου και να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των γιατρών προκειμένου να υπάρξει και τελική απόφαση αντιμετώπισης του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Σιμάνσκι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.