Header Ads


Τον «έκοψε» η ΑΕΚ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Τον «έκοψε» η ΑΕΚ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!


Στην Ένωση έκριναν πως το πρότζεκτ του Ιατρούδη ήταν πολύ πιο ελκυστικό - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Η απόκτηση των Ενομπακάρε και Καρακλάγιτς δεν άφηνε πολλά περιθώρια για μία ακόμη μεταγραφή νεαρού στη γραμμή κρούσης.
Ο Παναθηναϊκός επένδυσε στον Φώτη Ιωαννίδη, αποκτώντας τον 20χρονο επιθετικό από τον Λεβαδειακό, σε μία κίνηση με ορίζοντα το μέλλον.

Από τη στιγμή που ο Έλληνας άσος θεωρείται σημαντικό ταλέντο με μεγάλες προοπτικές, υπήρξε "σφήνα" άλλων ομάδων στο Τριφύλλι προκειμένου να τον… κλέψουν.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο αυτό που δεν γράφτηκε ποτέ είναι πως στην υπόθεση ενεπλάκη και η AΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση εξέτασε πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ιωαννίδη, καθώς ο Έλληνας επιθετικός άρεσε σε ανθρώπους της ομάδας.

Το… μπλέξιμο για τον Ιωαννίδη ήταν πως ο Δικέφαλος κοιτούσε παράλληλα και τον Γιάννη Ιατρούδη. Με δεδομένο ότι οι Κιτρινόμαυροι διαθέτουν πλέον πληθώρα νεαρών επιθετικών μετά τις μεταγραφές των Ενομπακάρε και Καρακλάγιτς, στην ουσία έπρεπε να επιλέξουν έναν από τους δύο Έλληνες που εξετάζονταν.

Το "φλερτ" με τον Ιατρούδη δεν είναι φετινή υπόθεση, καθώς ο παίκτης άρεσε στην ΑΕΚ από παλιά, ως γνωστόν. Άλλωστε το όνομά του είχε παίξει σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, δίχως όμως το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε συμφωνία με τον Εργοτέλη.

Κάτι που τελικά έγινε φέτος, με τους διοικούντες και τον Μάσιμο Καρέρα να καταλήγουν στη λύση του Ιατρούδη και να μην αφήνουν στην άκρη τον Ιωαννίδη, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη: Χωρίς μεταγραφές στον τελικό ΑΕΚ και Ολυμπιακός!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.