Header Ads


Φήμες για πρόταση της ΑΕΚ σε Ινσούα!

Φήμες για πρόταση της ΑΕΚ σε Ινσούα!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον πρώην μπακ του Παναθηναϊκού!
Η φετινή σεζόν έχει ολοκληρωθεί με την ΑΕΚ να τερματίζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Ο τελικός του Κυπέλλου δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά αν αυτός πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου τότε ουσιαστικά θα αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι της νέα αγωνιστικής περιόδου για τους «κιτρινόμαυρους». Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν την άνεση να κινηθούν για να καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Δυο από τα σημαντικότερα είναι στην άμυνα.

Για το κέντρο της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ περιμένει τον Όγκνιεν Βράνιες να τελειώσει με την Άντερλεχτ και να υπογράψει ως ελεύθερος. Για να αποκτηθεί άλλος στόπερ θα πρέπει να πουληθεί ο Μάριος Οικονόμου. Η άλλη μεγάλη αμυντική τρύπα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει μόνο ο Έντερ Λόπεζ που έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται κανονικά. Η πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα δίνει βοήθειες επιθετικά, αλλά θα είναι και αξιόπιστος αμυντικά.

Νέες φήμες για Ινσούα

Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αυτό το Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και εμπειρία. Το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και πλέον αναζητά σαν ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός ωστόσο σε καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν είχαμε συμφωνία.

Ο μάνατζερ του παίκτη έκανε κάποιες κινήσεις προς το εξωτερικό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προέκυψε κάποια πρόταση που να τον καλύπτει. Σύμφωνα με το Sportime αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ καταθέτοντας μια δελεαστική πρόταση στον αδερφό και ατζέντη του Ινσούα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η προσφορά είναι για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών που μετά το τέλος του θα έχει αποφέρει στον Αργεντινό μπακ συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν διαψεύσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ινσούα τονίζοντας ότι θα κινηθούν στην αγορά για κάτι καλύτερο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.