Header Ads


Ψήνεται το «μπαμ» με Μπακασέτα!

Ψήνεται το «μπαμ» με Μπακασέτα!


Έτοιμος να πάρει τη μεταγραφή της ζωής του ο Τάσος Μπακασέτας!
Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα… θερμό μεταγραφικά, παρότι το χρονικό διάστημα που υπάρχει για να κλείσουν τα ρόστερ οι ομάδες δεν θα είναι μεγάλο.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει οι διερευνητικές επαφές και οι συζητήσεις και έτσι κυκλοφορούν και τα πρώτα σενάρια.

Το όνομα λοιπόν που «παίζει» και θα μας απασχολήσει προσεχώς πάρα πολύ έντονα, είναι αυτό του Τάσου Μπακασέτα, του κορυφαίου ίσως Έλληνα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο 26χρονος άσος ολοκλήρωσε μία φοβερή χρονιά στην Αλάνιασπορ, στην οποία βρέθηκε με μεταγραφή από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι έναντι μόνο 500.000 ευρώ και οι Τούρκοι δικαιολογημένα τρίβουν τα χέρια τους.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομάδα του Έρολ Μπουλούτ, καθώς σε 35 αναμετρήσεις σημείωσε 10 τέρματα, ενώ είχε και 7 ασίστ, πίσω μόνο από τον Παπί Σισέ ο οποίος είχε 20 τέρματα και 2 ασίστ. Τα νούμερα αυτά μάλιστα δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε με την φανέλα της Ένωσης. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2016-2017 είχε 6 γκολ και 1 ασίστ, την επόμενη χρονιά είχε 8 τέρματα και 9 τελικές πάσες, ενώ στην τελευταία του περίοδο με την ΑΕΚ σημείωσε 6 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε 30 αγώνες.

Λογικό λοιπόν είναι, έχοντας κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο "Μπάκα" να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον και γιατί όχι να μην… ψάχνεται για κάτι ακόμα καλύτερο από την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή έχει βέβαια συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, ωστόσο στην Αλάνιασπορ είναι θετικοί να τον πουλήσουν, αν έρθει μία καλή πρόταση, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τα χρήματα που είχαν δώσει αυτοί στην ΑΕΚ πριν από έναν χρόνο.

Άλλωστε, ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες και κορυφαία πρωταθλήματα και ο μάνατζέρ του… κοιτάζει για το καλύτερο. Η Λάτσιο είναι μία ομάδα που τον έχει ψηλά στη λίστα της, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και σύλλογοι από Ισπανία και Αγγλία. Επίσης, με την υπόθεσή του ασχολήθηκε πρόσφατα και η Φενέρπαχτσέ (γράφτηκε πως προσφέρει 2.500.000 ευρώ στην Αλάνιασπορ), όπου προπονητής θα είναι πλέον ο Έρολ Μπουλούτ, που είχε τον πρώην άσο της ΑΕΚ στην Αλάνια και τον θέλει και πάλι μαζί του.

Ο 45χρονος Τούρκος προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού, Πανιωνίου και Ηρακλή, αφήνει την Αλάνιασπορ, την οποία οδήγησε στην έξοδο στο επόμενο Europa League, και αναλαμβάνει τα "καναρίνια", τα οποία τερμάτισαν στην απογοητευτική έβδομη θέση της SuperLigi. Ο Μπουλούτ οδήγησε την Αλάνια των Τάσου Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και Γιώργου Τζαβέλλα στην Ευρώπη, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, όπου έχασαν τελικά την κούπα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.