Header Ads


«Ο Αραούχο θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας»

«Ο Αραούχο θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας»


Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θέλει να μείνει στην Λας Πάλμας!
O Αργεντινός επιθετικός βλέπει πως η ομάδα των Καναρίων Νήσων πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δεν  του προσφέρει ούτε την σταθερότητα, ούτε το περιβάλλον να εξελιχθεί και να επιστρέψει στην La Liga.
Το δέσιμο του Τσίνο με την ΑΕΚ είναι δεδομένο και ο παίκτης έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να μονιμοποιηθεί στην Ελλάδα, ωστόσο οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, η ισπανική ιστοσελίδα udlaspalmas.net, που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της ομάδας του Πέπε Μελ έχει ένα αφιέρωμα στον Αραούχο και τις βλέψεις του για αποχώρηση.

«Η Λας Πάλμας έχει ένα άλλο πρόβλημα στο τραπέζι, και είναι ένα παλιό και γνωστό: Σέρτζιο Αραούχο. Στο ιδιωτικό περιβάλλον του παίκτη και στην Λας Πάλμας, γνωρίζουν ήδη ότι ο παίκτης θέλει (ξανά) να φύγει από το κλαμπ, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο αυτή τη φορά.

Το υψηλό συμβόλαιό του κάνει τον σύλλογο να θέλει, αυτή τη φορά, να λύσει τη συνεργασία του, αλλά ελπίζει, όπως το παράδειγμα του συμπαίκτη του Mαουρίσιο Λέμος, ότι κάποιος σύλλογος θα έρθει με μια προσφορά απόκτησης για τον Αργεντινό».

Στο στρατόπεδο της Λας Πάλμας λοιπόν γνωρίζουν καλά πως ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να κουνήσει ξανά… μαντήλι. Η ισπανική ομάδα δεν είναι αρνητική ως προς την παραχώρησή του, αλλά θέλουν αυτό να γίνει με το κατάλληλο αντίτιμο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.