Header Ads


«Ο Λάζαρος δεν σεβάστηκε την ΑΕΚ και πέρασε στην ποδοσφαιρική ανυπαρξία!»

«Ο Λάζαρος δεν σεβάστηκε την ΑΕΚ και πέρασε στην ποδοσφαιρική ανυπαρξία!»


Η ασέβεια που έδειξε στην ΑΕΚ ο Λάζαρος τον οδήγησε στην ποδοσφαιρική ανυπαρξία!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

«Προκαλεί ικανοποίηση ο τρόπος με τον οποίο φεύγει σχεδόν εξευτελισμένος από τον ΟΣΦΠ, ο Λάζαρος; Θλίψη προκαλεί, γιατί η αξία του είναι δεδομένη. Ειδικά για μας στην ΑΕΚ όμως προκαλεί κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα.

Το χειρότερο όμως απ' όλα, είναι η συμπεριφορά του Χριστοδουλόπουλου, απέναντι στην ΑΕΚ γενικώς, ως έννοια. Ως κόσμος, ως σύλλογος, ως οικογένεια που τον αγκάλιασε και σε αυτήν μέσα έδωσε ξανά στίγμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ, την 30η Ιουνίου έληγε αυτό που και ο ίδιος αναγνώριζε, αλλά μέσα σε αυτό πήγαινε και έβγαινε φωτογραφίες με οπαδούς οργανωμένους του ΟΣΦΠ και με διακριτικά του ΟΣΦΠ. Σε διάστημα που πληρωνόταν από την ΑΕΚ.

Πήγε πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε να μη παίξει βασικός. Παραμονή του τελικού προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα με εξώδικα για λογαριασμό του, από πλευράς ΟΣΦΠ. Την Δευτέρα μετά τον τελικό, έκανε προσβλητικές δηλώσεις για την διοίκηση της ΑΕΚ.

Μια δυο κακές σεζόν, για την ΑΕΚ ξεπερνιούνται και μετά ξεχνιούνται. Η ποδοσφαιρική ανυπαρξία στην οποία έπεσε όμως ο Χριστοδουλόπουλος και μάλιστα έχοντας πάει 31 και μισό στον ΟΣΦΠ και φεύγοντας 33 και μισό, δεν αναπληρώνεται. Ο χαμένος ποδοσφαιρικά χρόνος δεν αναπληρώνεται. Δεν γυρίζει πίσω. Όπως δεν γυρίζει πίσω και η χαμένη εκτίμηση ενός κόσμου που τον αγάπησε. Αυτά τα μεγέθη, δεν αποτιμώνται», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τάσος Τσατάλης στην «Ώρα των Σπορ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.