Header Ads


Με τον γυμναστή του Χάρντεν δουλεύει ο Ράις

Με τον γυμναστή του Χάρντεν δουλεύει ο Ράις



Θέλει να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο πριν ενσωματωθεί στην ΑΕΚ

Ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ντυθεί, αυτή τη φορά, στα κιτρινόμαυρα και θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Ράις ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε όταν θα έρθει στην χώρα μας, τις επόμενες μέρες, να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να μην υπολείπεται σε φυσική κατάσταση των συμπαικτών του.

Για να το καταφέρει αυτό ο Αμερικανός γυμνάζεται με τον Τζάστιν Άλεν, έναν από τους πλέον ανερχόμενους trainers των ΗΠΑ. Ο Άλεν έχει συνεργαστεί με αρκετούς παίκτες του NFL ενώ πρόσφατα ανέλαβε και τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ήταν αυτός που δούλεψε με τον αστέρα των Ρόκετς κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο Χάρντεν μιλώντας για τη δουλειά που έκανε με τον Άλεν έχει τονίσει:  «Στο διάστημα της πανδημίας αυτό που ήθελα ήταν να προπονούμαι. Έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω πάνω στην ταχύτητα και την επιτάχυνσή μου, αλλά και την αντοχή μου. Αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση. Ο Τζάστιν έκανε σπουδαία δουλειά, είναι νέος και γεμάτος ενέργεια και με ωθούσε καθημερινά. Δουλεύουμε μαζί τα τελευταία 2 χρόνια και κάνει καταπληκτική δουλειά».

Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο γυμναστή ο Ράις έδειξε για πολλοστή φορά πόσο επαγγελματίας είναι αλλά πόσο όρεξη για δουλειά έχει.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.