Header Ads


Η πρώτη αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ μετά την αναβολή!

Η πρώτη αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ μετά την αναβολή!


Η ΑΕΚ περίμενε μέχρι και αργά χθες βράδυ στο ξενοδοχείο τις εξελίξεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και το κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Τελικά οι… φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε κρούσμα κορωνοϊού του ποδοσφαιριστή Μάξι Λοβέρα. Έτσι, ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που είχε προγραμματιστεί για απόψε στο ΟΑΚΑ δεν μπορούσε να γίνει.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις μέσω των sites χθες βράδυ, όταν οι ποδοσφαιριστές ήταν στα δωμάτια τους. Είχαν δειπνήσει μετά την προπόνηση και ήταν για ξεκούραση. Ωστόσο, ήρθε το… κακό μαντάτο με το κρούσμα κορωνοϊού που έφερε και την αναβολή. Πάντως, στην ΑΕΚ προφανώς και δεν έπεσαν από τα σύννεφα με τις εξελίξεις. Και αυτό διότι εδώ και ημέρες συζητιόταν και υπήρχε στην… ατμόσφαιρα το σενάριο ότι θα προκύψει κρούσμα κορωνοϊού που θα φέρει και την αναβολή του τελικού.

Όπως και έγινε τελικά. Και πλέον άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις και την απόφαση της ΕΠΟ, με επικρατέστερο σενάριο πια την 12η Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.