Header Ads


Στον τελικό η Παρί!

Στον τελικό η Παρί!


Άσος από… ημίχρονο αποδείχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Champions League, ανάμεσα στην Λειψία και την Παρί Σεν Ζερμέν στην Λισσαβώνα, με το τελικό 0-3 να μην αφήνει περιθώρια παρερμηνείας ως το ποιος ήταν ο καλύτερος.
Με τον Ντι Μαρία να έχει… διαολεμένα κέφια, «σερβίροντας» το πρώτο γκολ στον Μαρκίνιος στο 13ο λεπτό, πετυχαίνοντας ο ίδιος το δεύτερο στο 42’ από μαγική ασίστ του Νεϊμάρ και δίνοντας την ευκαιρία στον Μπερνάτ να «γράψει» από νωρίς -στο 56ο λεπτό- το τελικό σκορ, οι «πρωτευουσιάνοι» έγραψαν ιστορία πηγαίνοντας πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό!
Από… κοντά και ο Νεϊμάρ που εκτός από ασίστ είχε και δύο δοκάρια, στο 7’ και στο 35’, ενώ έκανε ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του δείχνοντας μετά την Αταλάντα και σήμερα ότι είναι «καυτός».

Οι Γερμανοί από την άλλη πλευρά, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, πληρώνοντας ενδεχομένως και την απειρία τους, δεχόμενοι γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι η Παρί ισοφάρισε το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης που «έτρεξε» από 2011 μέχρι το 2014, σκοράροντας σε 34 διαδοχικά ματς στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Ενώ έφτασαν τα… 70 σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2020!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.