Header Ads


Δεν προχωράει του Γκαρσία, τελειώνει του Λιβάγια στην ΑΕΚ

Δεν προχωράει του Γκαρσία, τελειώνει του Λιβάγια στην ΑΕΚ



Μετά την παραμονή του Πέτρου Μάνταλου τελειώνει και η ανανέωση Λιβάγια στην ΑΕΚ. Δεν προχωράει την περίπτωση Γκαρσία η «Ένωση» μετά την ακύρωση της μεταγραφής του αρχηγού της. 

Η Αλ Νασρ ακύρωσε τη μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μένει στην ομάδα και για τη νέα σεζόν. Ο Μάσιμο Καρέρα υπολογίζει πλέον τον έμπειρο μέσο, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου.

Μετά τις εξελίξεις με τον Μάνταλο στην ΑΕΚ όπως είναι λογικό παγώνουν τα μεταγραφικά για τον πιθανό αντικαταστάτη του, με πρώτη περίπτωση εκείνη του Αλέις Γκαρσία. Ο 23χρονος Ισπανός που έμεινε ελεύθερος από τη Σίτι ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά πλέον είναι διαφορετικά τα δεδομένα με την παραμονή του αρχηγού.

Από εκεί και πέρα μετά την παραμονή Μάνταλου, δρομολογείται και η υπόθεση με την ανανέωση του Μάρκο Λιβάγια. Η «Ένωση» είναι έτοιμη να δώσει στον Κροάτη εκείνα που ζητάει ώστε να παραμείνει στον σύλλογο και να είναι ένας από αυτούς που θα μπει στην «Αγια-Σοφιά».

Η ΑΕΚ φαίνεται σύμφωνα με την «Ώρα» να έχει πάρει την απόφαση να ανταμειφθεί ο παίκτης για την προσφορά του, με τις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο να ξεκινούν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο σε περίπτωση που δεν γίνει ο τελικός.

Πάντως στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι δεν θα χαλάσει η υπόθεση ανανέωσης του Κροάτη, αφού είναι κάτι που θέλουν και οι δύο πλευρές.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.