Header Ads


«Η Σφαξιέν απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για Χνιντ»

«Η Σφαξιέν απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για Χνιντ»


Προς...ναυάγιο η μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ!
Πιο συγκεκριμένα, ΜΜΕ της Τυνησίας αναφέρει πως η Σφαξιέν απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ, τονίζοντας στον παίκτη να επιστρέψει στη χώρα και να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας. Μάλιστα, το Μέσο το υπογράφει και ως αποκλειστικό.
«Το Diwan FM έμαθε ότι η Σφαξιέν απέρριψε την προσφορά της ΑΕΚ για την πρόσληψη του αμυντικού Νασίμ Χινέιντ. Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο λόγος της άρνησης οφείλεται στην έλλειψη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Τυνησίας ζήτησε από τον παίκτη να επιστρέψει και να συμμετάσχει στην ομάδα και στην προετοιμασία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την ΑΕΚ αυτό που βγαίνει είναι πως η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του, και έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο συμφωνίας με την ομάδα του. Αυτό αναφέρει την απόκτηση του 23χρονου με 600.000 ευρώ, του όρους δηλαδή που εξ αρχής ήθελε ο Δικέφαλος.

Φυσικά, εφόσον υπάρχει μια πρωταρχική συμφωνία και η ανταλλαγή των εγγράφων ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη ξεκινήσει από χθες, η ΑΕΚ δεν διαπραγματεύεται. Ετσι τα δεδομένα είναι απλά. Είτε η Σφαξιέν στέλνει την υπογεγραμμένη συμφωνία για τον Χνιντ, είτε η υπόθεση κλείνει οριστικά μιας και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν υπάρχει πρόθεση για… διαπραγματεύσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.