Header Ads


Φουλάρει για πολυθεσίτη επιθετικό η ΑΕΚ!

Φουλάρει για πολυθεσίτη επιθετικό η ΑΕΚ!


Έχει εντοπιστεί στόχος που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης - Από το πάνω ράφι αναφέρει η «Ώρα των Σπορ»!
Μια εξαιρετική περίπτωση επιθετικού, που αποκτά σαφές προβάδισμα έναντι του Αραούχο, έχει εντοπίσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Το όνομά του δεν έχει βγει προς τα έξω, ωστόσο το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και με ένα μεγάλο ατού σε σχέση με τον Αργεντινό: μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή, όσο και στα δύο άκρα της επίθεσης, κάτι που προσφέρει πολλές επιλογές στον Μάσιμο Καρέρα.

Η «Ένωση» είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, καθώς φαίνεται πως τον προτιμά ο Ιταλός τεχνικός σε σχέση με τον «Τσίνο», η υπόθεση του οποίου με την Λας Πάλμας θα αργήσει να ξεκαθαρίσει.

Σε ό,τι αφορά στον Όγκνιεν Βράνιες, υπάρχει στασιμότητα, αφού η Άντερλεχτ δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει ελεύθερο, ακόμη κι αν ο Βόσνιος διεκδικεί περίπου το 1/3 του υπόλοιπου συμβολαίου του ως αποζημίωση. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει «αιώνια» και για τον λόγο αυτό ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις στόπερ. Εφόσον σύρει κι άλλο το θέμα του Βράνιες, οι «κιτρινόμαυροι» θα στραφούν οριστικά σε εναλλακτικές λύσεις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Αντόνιο Λούνα, φαίνεται πως δεν «παίζει» μόνος του. Στην ΑΕΚ έχουν εντοπίσει έναν ακόμη αριστερό μπακ που θεωρούν καλύτερη περίπτωση, αλλά δεν είναι τόσο απλή όσο του 29χρονου άσου της Λεβάντε.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα ήθελε να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας και είναι πιθανό μέχρι τη Δευτέρα να έχουν ολοκληρωθεί 1-2 από τις συνολικά τρεις προσθήκες που εκκρεμούν (πέρα από τις «επενδύσεις» σε νεαρούς που θα γίνουν).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.