Header Ads


«Ήθελαν να παίξουν τον τελικό στον Ολυμπιακό»

«Ήθελαν να παίξουν τον τελικό στον Ολυμπιακό»


Επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι να κάνουν το νταμπλ, ώστε να στρέψουν την προσοχή τους στην προετοιμασία για τα πλέι οφ του Champions League.
Καθόλου ευχάριστη δεν ήταν ούτε για τον Ολυμπιακό η χθεσινή εξέλιξη με το θετικό δείγμα του Μάξι Λοβέρα στον κορωνοϊό.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τελειώσει η ιστορία με τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, στα πλέι οφ του Champions League που είναι προγραμματισμένα στα τέλη Σεπτεμβρίου (22/23 και 29/30) και φυσικά να γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως το κλίμα που επικρατούσε στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, καθώς εκείνο που έλεγαν μεταξύ τους οι Πειραιώτες είναι πως «την έχουν» την ΑΕΚ ακόμα και με τις απουσίες λόγω των αποχωρήσεων και ήθελαν να το επιβεβαιώσουν το βράδυ της Κυριακής.

Τώρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουν υπομονή για να μάθουν πότε ακριβώς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η ομάδα μπήκε σε 48ωρη καραντίνα και όλοι το τιμ θα υποβληθεί σε εξετάσεις εκ νέου για να διαπιστωθεί αν θα προκύψει άλλο κρούσμα στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, προκύπτει ζήτημα και για τους παίκτες που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες, όπως ο Φορτούνης, ο Μασούρας και Μπουχαλάκης στην Ελλάδα και ο Κρίστινσον στην Ισλανδία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.