Header Ads


Εξελίξεις από...Δευτέρα για Μάνταλο!

Εξελίξεις από...Δευτέρα για Μάνταλο!


Η πρόταση της Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο δεν έφτασε το Σάββατο στα γραφεία της ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν γραπτώς την προσφορά.
Σε ρυθμούς… Πέτρου Μάνταλου κινούνται όλοι στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα, καθώς η Αλ Νασρ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον αρχηγό της «Ένωσης», ωστόσο ακόμα η… περίφημη προσφορά των Αράβων δεν έχει κατατεθεί γραπτώς.
Η ενδιαφερόμενη ομάδα έχει ενημερώσει ότι η επίσημη πρόταση για την αγορά του έμπειρου μεσοεπιθετικού θα κατατεθεί μέχρι τη Δευτέρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη το Σάββατο, οπότε τα νεότερα αναμένονται στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, αφού την Κυριακή θεωρείται απίθανο να συμβεί το παραμικρό.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM, η Αλ Νασρ σε προφορικό (και μόνο) επίπεδο έχει στείλει το… μήνυμα ότι θα επανέλθει για την απόκτηση του 29χρονου, προσφέροντας μέχρι και 4,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, ενώ στον ίδιο τον παίκτη ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με συνολικές απολαβές πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Από τη δική τους πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, πέρα από το να περιμένουν την επίσημη προσφορά κι αν όντως τα νούμερα θα είναι αυτά που έχουν δεσμευθεί προφορικά οι Άραβες, ώστε να σκεφτούν την απάντηση που θα δώσουν. Ωστόσο, βάσει αυτών των αριθμών είναι πολύ δύσκολο η πρόταση να μην γίνει αποδεκτή.

Για αυτόν τον λόγο, η ΑΕΚ έχει ήδη καταρτίσει τη λίστα της με πιθανούς διαδόχους του Έλληνα μεσοεπιθετικού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.