Header Ads


Βράνιες: Πόσα χρήματα ζητάει η Άντερλεχτ!

Βράνιες: Πόσα χρήματα ζητάει η Άντερλεχτ!


Η επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ είναι ένα ζήτημα που απασχολεί. Μέρες τώρα… σέρνεται αυτή η ιστορία.
Από την «Ένωση» είχαν τη διάθεση να περιμένουν μέχρι να βρει λύση με το συμβόλαιό του ο Βόσνιος στόπερ. Πλέον αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.
Η Άντερλεχτ έχει ξεκαθαρίσει με όλους τους τρόπος πως δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον Ογκνιεν Βράνιες. Η ΑΕΚ θέλει να τον έχει εκ νέου στο ρόστερ της, χωρίς ωστόσο να πληρώσει κάποιο αντίτιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime υπάρχει και συγκεκριμένο αντίτιμο για όλους τους ενδιαφερόμενους. Ο Βράνιες είναι ενήμερος εδώ και λίγες ημέρες γι’ αυτό. H Άντερλεχτ ενημέρωσε πως θέλει μισό εκατομμύριο ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή της. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία, ούτε να διαπραγματευτεί.

Κάπου είναι λογικό για την Αντερλεχτ βέβαια να θέλει να πάρει πίσω μέρος από τα χρήματα που έδωσε για τον Βράνιες. Δεν ήταν και λίγα τα 3,5 εκατ. που δόθηκαν στην «Ενωση». Από την πλευρά της και η ομάδα του Καρέρα δεν θέλει να ρισκάρει ποσό μεταγραφής για έναν παίκτη που ναι μεν συνταιριάζει με το DNA της ομάδας, αλλά έχει αποδειχθεί ωρολογιακή βόμβα με τη συμπεριφορά του.

Πως μπορεί να γίνει επανένωση ΑΕΚ – Βράνιες; Μόνο αν ο Βόσνιος δώσει αυτό το ποσό από το συμβόλαιό του. Πολύ δύσκολο σενάριο. Τη δεδομένη στιγμή μοιάζει δύσκολο να περιμένει και η ΑΕΚ τις εξελίξεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.