Header Ads


Τάνκοβιτς: Εμεινε ελεύθερος από την Χάμαρμπι!

Τάνκοβιτς: Εμεινε ελεύθερος από την Χάμαρμπι!


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι πλέον ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την σουηδική Χάμαρμπι.
Η Χάμαρμπι είχε κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Το συμβόλαιο έληξε χθες βράδυ και ο Σουηδός εξτρέμ δεν απάντησε στην πρόταση της σουηδικής ομάδας.
Ετσι έμεινε και τυπικά ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά. Με αυτό τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος της ΑΕΚ για την απόκτηση του, αφού η Ενωση ήταν η μόνη σοβαρή πρόταση που είχε ο Τάνκοβιτς στα χέρια του.

Επίσης, όπως γράφει η «Fotbollskanalen.se» ο Τάνκοβιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, αν και οι μάνατζερ του έχουν ανοίξει εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ και υπάρχει ξανά προσέγγιση. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ και ο Ιλια Ιβιτς ψάχνουν αριστερό εξτρέμ στην αγορά και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση αυτή.

«Εληξε το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς»

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Jesper Jansson, δήλωσε για το θέμα του Τάνκοβιτς πως: «Το συμβόλαιο του Μουαμέρ Τάνκοβιτς με την Χάμαρμπι έληξε τα μεσάνυχτα και επομένως δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Έχει λάβει μια νέα πρόταση για να εξετάσει, αλλά αναμένει την τελική απόφαση. Θα επιστρέψουμε στο ζήτημα».

Ο Τάνκοβιτς λοιπόν έχει μείνει ελεύθερος από την Χάμαρμπι, αν και έχει πρόταση για να ανανεώσει και πλέον είναι στα χέρια της ΑΕΚ η απόκτηση του αυτό το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.