Header Ads


Ανέστης: «Ονειρο να παίξω στη Λίβερπουλ»

Ανέστης: «Ονειρο να παίξω στη Λίβερπουλ»


Ο Γιάννης Ανέστης θέλει να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την Γκέτεμποργκ και αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του όνειρο.
Το Κύπελλο Σουηδίας με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ κατάκτησε πρόσφατα ο Γιάννης Ανέστης και ο Ελληνας γκολκίπερ μιλώντας σε ΜΜΕ της Σουηδίας έδειξε... έτοιμος να πανηγυρίσει και άλλες κούπες.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που κερδίσαμε το Κύπελλο μετά από 5 χρόνια. Ήταν καλό για όλους, για την ομάδα και τον κόσμο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους», είπε αρχικά και μετά του μεταφέρθηκε πως στη χώρα μας είχε πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ΑΕΚ. «Δεν είναι πολύ βαρύ (το τρόπαιο). Πήγα γυμναστήριο την προηγούμενη εβδομάδα για να μπορώ να το σηκώσω. Με αυτό που κέρδισα στην Ελλάδα, είναι το τρίτο που κατακτώ στην καριέρα μου. Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους». 

Στη συνέχεια μίλησε για τη μετακίνησή του στη Γκέτεμποργκ: «Ο Γιάκομπ (σ.σ. Γιόχανσον) είπε πολύ καλά λόγια για μένα στην Γκέτενμποργκ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο για να είμαι εδώ. Στην αρχή ήταν δύσκολα, λόγω του καιρού. Τον συνήθισα πλέον. Θέλω να συνεχίσω να παίζω περισσότερα ματς με την ομάδα για να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της». Οσο για τα... όνειρά του, σχολίασε πως  «κάθε παίκτης έχει όνειρα. Το δικό μου είναι να κερδίζω τρόπαια. Θέλω να παίξω στην Εθνική μου ομάδα. Ένα ακόμη όνειρο είναι να παίξω στη Λίβερπουλ, είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.