Header Ads


Πρώτο φαβορί για το BCL η ΑΕΚ!

Πρώτο φαβορί για το BCL η ΑΕΚ!


Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Basketball Champions League η ΑΕΚ!
Η πανδημία του κορωνοϊού βρήκε το Basketball Champions League εν μέσω της πρώτης φάσης των πλέι οφ, βάζοντας πρόωρα… λουκέτο.
Δεν θα μπει παύλα ωστόσο στο όνομα του νικητή της σεζόν 2019-2020, αφού η FIBA έδρασε άμεσα και ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Final 8 από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου ώστε να βρεθεί ο διάδοχος της Βίρτους Μπολόνια που κατέκτησε την κούπα τον Μάιο του 2019.

Αυτό που περιμένουμε να μάθουμε είναι η έδρα του Final 8 αλλά και οι δύο τελευταίες ομάδες που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αναφορικά με το πρώτο σκέλος, to κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός, ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμη.

Σχετικά τώρα με τις ομάδες που θα ριχτούν στη μάχη στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Σαραγόσα, Νίμπουρκ, ΑΕΚ, Τουρκ Τέλεκομ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Σαν Πάμπλο Μπούργος «σκούπισαν» τις αντιπάλους τους στην πρώτη φάση των νοκ άουτ και θα βρεθούν στο μεγάλο ραντεβού. Το έβδομο εισιτήριο θα διεκδικήσουν Τενερίφη και Οστάνδη (1-1 με το τρίτο ματς στην Ισπανία) και το τελευταίο η Ντιζόν με τη Νίζνι (έχουν από μία νίκη και θα δώσουν τρίτο αγώνα στη Γαλλία).

Για να κατακτήσει το τρόπαιο, η ΑΕΚ θα κληθεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2018 αποκλείοντας την τσέχικη Νίμπουρκ στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά θα βρει στον δρόμο της μία εκ των Σαραγόσα, Τενερίφης και Οστάνδης.

To πλήρες πρόγραμμα του Final 8

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1. Σαραγόσα – Τενερίφη / Οστανδη

2. Νίμπουρκ – ΑΕΚ

3. Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν / Νίζνι

4. Χάποελ Ιερουσαλήμ – Σαν Πάμπλο Μπούργος

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

5. Νικητής 1 – Νικητής 2

6. Νικητής 3- Νικητής 4

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

7. Ηττημένος 5- Ηττημένος 6

ΤΕΛΙΚΟΣ

8. Νικητής 5 – Νικητής 6

Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, μια ματιά στις αποδόσεις κατάκτησης του τίτλου αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως πρόκειται για μία πολύ αμφίρροπη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά, κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και πλέον φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σε απόδοση 3.50, την ώρα που η απόδοσή της είχε ανοίξει στο 8.00.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Οντετ Κάτας προσφέρεται στο 6.00, ωστόσο πρέπει να δούμε και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα

Την ακολουθεί στο 7.00 η πάντα υπολογίσιμη και πολύ έμπειρη σε αυτό το επίπεδο, Τενερίφη, αλλά και η Σαραγόσα.

Σε αποδόσεις δεκαπλασιασμού συναντά κανείς τις Νίμπουρκ και Μπούργος, με τις Ντιζόν και Τουρκ Τέλεκομ να προσφέρονται στο 12.00. Τη λίστα ολοκληρώνουν οι Νίζνι (25.00) και Οστάνδη (50.00)

*kingbet.net
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.