Header Ads


Αγοραστής ή διαλύεται ο Πανιώνιος!

Αγοραστής ή διαλύεται ο Πανιώνιος!


Σε οριακό σημείο ο Πανιώνιος ή θα βρεθεί αγοραστής ή οδεύει προς διάλυση στα τοπικά!
Αν δεν γίνει το θαύμα της αναδιάρθρωσης (ναι, υπάρχει ακόμη πιθανότητα για κάτι τέτοιο) δεν αποκλείεται να δούμε τον Πανιώνιο να διαλύεται!
Απίστευτο, αλλά το σενάριο είναι υπάρκτό.Δύο εβδομάδες κοντεύουν από τότε που εξέλιπαν οι ελπίδες του Πανιωνίου για παραμονή στη Super League 1 και η άκρα του τάφου σιωπή που παρατηρείται έχει δώσει τροφή για πολλά σενάρια. Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται πολλά.

Από σενάρια συγχώνευσης, που προϋπέθεταν αλλαγή της επωνυμίας και των χρωμάτων και προκάλεσαν οργή στους φιλάθλους – μέχρι να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για fake news που προέρχονταν εκτός Πανιωνίου – μέχρι και εξαγοράς ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ της δεύτερης ή της τρίτης τη τάξει κατηγορίας (Ασπρόπυργος).

Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος έχει απομείνει μόνος στην ΠΑΕ ύστερα από την αποχώρηση του Χρήστου Δάρα, αναζητά εδώ και μέρες τρόπους για να κατεβάσει τον Πανιώνιο στη Super League.

Οσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό, από τη στιγμή που τα χρέη προς Δημόσιο και παίκτες είναι πολλά και τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπάρχει, ύστερα από τον υποβιβασμό.

Η αναζήτηση ενός χρηματοδότη ο οποίος είτε θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΠΑΕ είτε θα βοηθήσει οικονομικά και διοικητικά τον Ζαμάνη, θα συνεχιστεί περίπου έως τις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε έχει ζητηθεί να περιμένουν οι υπάλληλοι και οι ελάχιστοι παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ (Σταυρόπουλος, Παπανικολάου, Τσιλούλης,  Δούμτσιος, Λυμπεράκης, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Ρέτσος, Μίκο και τον Αραμπούλι, ο οποίος όμως απειλεί με προσφυγή).

Αν δεν βρεθεί… σωτήρας, ο κίνδυνος της διάλυσης και του υποβιβασμού στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, είναι ορατός.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.