Header Ads


ΑΕΚ: «Καίνε» οι ανανεώσεις των συμβολαίων!

ΑΕΚ: «Καίνε» οι ανανεώσεις των συμβολαίων!


Λιβάγια, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος και Αλμπάνης «καίνε» την ΑΕΚ - Όλες οι πληροφορίες!
Ένα από τα σημαντικά ζητήματα της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι είναι οι επεκτάσεις συμβολαίων με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2021. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Μάρκο Λιβάγια, Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστας Γαλανόπουλος και Χρήστος Αλμπάνης.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Η πρόθεση της ΑΕΚ είνα να «δέσει» με νέο συμβόλαιο και τους τέσσερις αλλά υπάρχουν και δυσκολίες. Ο Μάρκο Λιβάγια είναι δεδομένα ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Ένωσης τα τα τελευταία χρόνια, θέλει να μείνει στην ΑΕΚ αλλά θέλει και σημαντική αύξηση στο συμβόλαιό του, με τις απαιτήσεις του να κυμαίνονται στο συμβόλαιο που έχει ο Νέλσον Ολιβέιρα αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, είναι θετικός να μείνει στην ΑΕΚ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του αλλά ποτέ δεν έκρυψε πως η επιθυμία του είναι η επιστροφή στην Αγγλία είτε στην Premier League είτε στη Championship σε μια ομάδα που θα κυνηγάει την άνοδο.

Τέλος, όσον αφορά τους Γαλανόπουλο και Αλμπάνη είναι ίσως οι πιο «εύκολες» περιπτώσεις σε σχέση με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια, με την ΑΕΚ να επιθυμεί την πρόωρη επέκταση με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη: Ανακοινώνει μεταγραφή η ΑΕΚ - Σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.