Header Ads


Αλμέιδα: «Αξέχαστο που φόρεσα γάντια με τον Ολυμπιακό»(vid)

Αλμέιδα: «Αξέχαστο που φόρεσα γάντια με τον Ολυμπιακό»(vid)


 Ο Ούγκο Αλμέιδα θυμάται τις καλύτερες στιγμές του στη μία σεζόν του στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα.
Ο Ούγκο Αλμέιδα αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Novasports.gr επιλέγοντας το καλύτερο παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ θυμάται όμορφες στιγμές από την παρουσία του στην Ελλάδα.
Αγαπημένο του παιχνίδι, λοιπόν, στην χώρα μας ο ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Απρίλιο του 2017, όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, φορώντας τη φανέλα του Γιάννη Ανέστη που αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


Ο Πορτογάλος διατήρησε το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, η ομάδα του ηττήθηκε όμως το σκορ του πρώτου αγώνα (1-2 στο Φάληρο) της έδωσε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος επιθετικός δεν σκόραρε όσο θα περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ... Ο ίδιος πέτυχε πέντε γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” με το πιο ωραίο να σημειώνεται στο 4-1 επί της Ξάνθης την 3η αγωνιστική της σεζόν 2016-17.

Στην θητεία του στην ΑΕΚ δεν έφτασε σε κάποιον τίτλο. Φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2016-17 χάνοντας το τρόπαιο από τον ΠΑΟΚ, ενώ την επόμενη χρονιά που η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα είχε αποχωρήσει μετά από μόλις μία συμμετοχή και ένα γκολ.


Συμμετείχε όμως έστω και ελάχιστα στην κατάκτηση του τίτλου.

Μεγαλύτερη επιτυχία για τον ίδιο στην Ελλάδα είναι οι φίλοι που έκανε και η αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο.

Ο Αλμέιδα με τον “Δικέφαλο Αετό” αγωνίστηκε μία γεμάτη χρονιά (2016-2017) και κάτι μέρες από την επόμενη, καταγράφοντας 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όπου πέτυχε 5 γκολ.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.