Header Ads


«Σημαντική νίκη, που μας δίνει αυτοπεποίθηση»! (vid)

«Σημαντική νίκη, που μας δίνει αυτοπεποίθηση»! (vid)


Στη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ (0-2), στην οικονομία της μάχης για τη δεύτερη θέση των Play-Offs, αναφέρθηκαν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Νέλσον Ολιβέιρα.
Ο Ουκρανός στόπερ, σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, και ο Πορτογάλος επιθετικός, μίλησαν στην κάμερα του AEK TV έπειτα από τη λήξη του αγώνα και αποτύπωσαν την αποφασιστικότητα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.
Παράλληλα, ο «Τσίγκρι» έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση για το τέρμα που πέτυχε.

«Ήταν για εμένα μία μεγάλη ευχαρίστηση όλο αυτό το διάστημα να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με αυτά τα δύο παιδιά (Νίκλας και Κλωναρίδη), για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Από την πλευρά μου συνάντησα και έκανα δύο πολύ καλούς φίλους και για εμένα ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο η στιγμή του αποχαιρετισμού. 

Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το διάστημα το οποίο περάσαμε μαζί, αγαπώ αυτά τα παιδιά και αν θα μπορούσα κάπου να αφιερώσω το σημερινό γκολ, παιδιά το αφιερώνω σε εσάς μαζί με την ευχή μου για τη συνέχεια της καριέρας σας: να είστε υγιείς, να είστε καλά και ελπίζω ότι σύντομα θα βρεθούμε και πάλι».

Δείτε αναλυτικά όσα είπαν οι δύο «Κιτρινόμαυροι»:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.