Header Ads


Βαρούχας: «Καθαρό το πέναλτι στον Βέρντε»

Βαρούχας: «Καθαρό το πέναλτι στον Βέρντε»


Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις των χθεσινών αγώνων των playoffs.
Το VAR και η γραμμή του οφσάιντ αποδείχτηκαν ευεργετικά στα χθεσινά ματς των playoffs της Super League.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όλες τις επίμαχες φάσεις της πέμπτης αγωνιστικής των play offs.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις χθεσινές διαιτησίες:

Παναθηναϊκός-Άρης (Ευαγγέλου): «Έχουμε ένα πέσιμο του Μπουζούκη στην περιοχή του Άρη, αλλά έχει αρχίσει να πέφτει όταν βάζει το χέρι ο παίκτης του Άρη. Στο ακυρωθέν γκολ του Καμπετσή το VAR ξεγύμνωσε τα πάντα. Ο Μακέντα διεκδικεί την μπάλα και βρίσκει στο πόδι τον παίκτη του Άρη. Πέφτοντας κάτω δεν μπορεί να διεκδικήσει την μπάλα. Δεν έχει σημασία αν είναι ακούσιο μαρκάρισμα. Ο διαιτητής ήταν κοντά και θα έπρεπε να δει τη φάση χωρίς το VAR και πριν εξελιχθεί η φάση».

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Ντι Μπέλο): «Στο γκολ του Σφιντέρσκι υπάρχει σωστά φάουλ του Μαουρίσιο στον Σιμόες. Σε μια διεκδίκηση του Βαρέλα με τον Μάνταλο, ο πρώτος βάζει το χέρι του στον σβέρκο του αντιπάλου και κακώς δεν δόθηκε κάρτα. Σε μια πτώση του Λιβάγια εντός περιοχής, ο Κροάτης έπεσε πάνω στο πόδι του Γιαννούλη, οπότε δεν υπάρχει παράβαση. Το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη στον Βέρντε δόθηκε σωστά. Το VAR εδώ λειτούργησε πολύ σωστά, γιατί δεν ήταν εύκολο να δεις την παράβαση στην κανονική ροή του αγώνα».

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Βρέσκας): «Στη μεταβίβαση του Γκασπάρ στον Χασάν, οι δύο παίκτες είναι στην ίδια ευθεία. Η γραμμή που μπήκε διαλεύκανε τη φάση και φάνηκε ότι χρειαζόταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Δύο διαμαρτυρίες για χέρι, του Μπα και του Μπράουν, δεν είναι τίποτα. Το πέναλτι που κέρδισε ο Ομάρ ήταν σωστό, αλλά έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Βίκτορ γιατί ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο Νορβηγός».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.