Header Ads


Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιώργος Πνευματικός!

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιώργος Πνευματικός!


Πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή κούρσα, ο Γιώργος Πνευματικός κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος Δρόμου στην κατηγορία Εφήβων και “έβαψε” κιτρινόμαυρη την Ρόδο!

Ο νεαρός αθλητής του “Δικεφάλου” τερμάτισε πρώτος με χρόνο 33:40,40, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και φορώντας τη φανέλα του πρωταθλητή. Μάλιστα, ο Πρωταθλητής μας είχε τον 4ο συνολικά καλύτερο χρόνο από όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων, όπως των Νέων Ανδρών.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία του αθλητή, του τμήματος και ολόκληρου του Συλλόγου, καθώς μετά από πολλές δεκαετίες, Έφηβος ποδηλάτης της ΑΕΚ αναδεικνύεται Πρωταθλητής Ελλάδος. Σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος Cyclo-Cross από τον Χάρη Καστραντά τον Ιανουάριο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το τμήμα δεν έχει επιστρέψει απλώς στην ελίτ του αθλήματος, αλλά αποτελεί την ελίτ της ποδηλασίας.

Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ στο τέλος του 2019 ανέβηκε στην 15η θέση από την 28η του 2018 και μέχρι τον Ιούνιο “εκτοξεύτηκε” έως την 6η θέση. Με τη νέα επιτυχία του Γιώργου Πνευματικού σε συνδυασμό με τα ασταμάτητα μετάλλια που κατακτούν τα “κιτρινόμαυρα” πετάλια, η κορυφή είναι θέμα χρόνου.

Φυσικά, οι επιτυχίες αυτές αποτελούν το επιστέγασμα μεγάλων προσπαθειών των τελευταίων ετών, που με την καθοδήγηση των προπονητών Γιώργου Κατσέλη και του Λευτέρη Παπουτσά και του Team Manager Παναγιώτη Γρούβα που από το τέλος του 2019 έως και σήμερα βρίσκονται στο “τιμόνι” του τμήματος, έχουν αναγκάσει όλο το χώρο της ποδηλασίας να υποκλιθεί στο “Δικέφαλο”. Ο Λευτέρης Παπουτσάς, ακολουθώντας το σχέδιο που κατέστρωσαν με τον Γιώργο Κατσέλη και ο Παναγιώτης Γρούβας βρίσκονται φυσικά στην Ρόδο και πανηγύρισαν με το νεαρό Πρωταθλητή μας.

Ακόμα πιο συγκινητικό είναι το γεγονός ότι στην Ρόδο ήταν “παρών” και ο μέχρι πρότινος προπονητής και σπουδαίος αθλητής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Σκυλοδήμος, ο οποίος και συνεχάρη τόσο τον Γιώργο Πνευματικό, όσο και ολόκληρη την ΑΕΚ πανηγυρίζοντας μαζί τους τη μεγάλη επιτυχία.

Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ συνεχίζει την ανοδική του πορεία με τις συνεχείς επιτυχίες του, κάνοντας υπερήφανο όλο το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.