Header Ads


«Προς αναβολή ο τελικός αν αλλάξει η έδρα!»

«Προς αναβολή ο τελικός αν αλλάξει η έδρα!»


Η ΕΠΟ δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες αν αλλάξει η έδρα του τελικού - Δείτε πότε θα γίνει!
Μόλις μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό κι όχι μόνο δεν γνωρίζουμε ακόμη με... βεβαιότητα την έδρα στην οποία θα γίνει ο αγώνας αλλά είναι ορθάνοιχτο να τεθεί και θέμα αναβολής!
Αναλυτικά το δημοσίευμα του «sdna.gr»

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπήρξε πολύ έντονη αντίδραση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, που εκφράστηκε μάλιστα και με επίσημες ανακοινώσεις κατά της Ομοσπονδίας, επειδή βρίσκεται στη... γειτονικά της ΑΕΚ.

Ενώ όλα έδειχναν όμως ότι παρά τις φωνές του Ολυμπιακού δεν υφίσταται κανένα θέμα μετάθεσης της έδρας του τελικού, τα τελευταία 24ωρα έχουν ενταθεί κατακόρυφα οι πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς για να γίνει η... ανατροπή. Ενδεικτική άλλωστε είναι η στάση που κράτησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που ενώ αρχικά η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας έδωσε κανονικά το "πράσινο φως", με επίσημο μάλιστα τρόπο, για να γίνει ο αγώνας στη Ριζούπολη, ο ίδιος τα... γύρισε και συγκάλεσε σύσκεψη για τη Δευτέρα (20/7) ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

Πάμε όμως τώρα και στο... ζουμί της υπόθεσης. Γιατί μπορεί ορισμένοι να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αλλάξει η έδρα του τελικού και να προφασίζονται μάλιστα λόγους ασφαλείας σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά. Ο λόγος; Γιατί αν τεθεί θέμα αλλαγής έδρας, τότε οδεύουμε ολοταχώς και σε αναβολή του τελικού!

Καταρχήν θα πρέπει να γίνει ένας νέος διαγωνισμός για τις διαφημιστικές πινακίδες από τη στιγμή που αυτές θα μπουν σε ένα νέο γήπεδο, πολύ μεγαλύτερο, διαδικασία που συνήθως διαρκεί τουλάχιστον 7-10 μέρες.

Ακόμη καθίσταται σαφές πως είναι διαφορετικές και οι απαραίτητες ετοιμασίες που πρέπει να γίνουν για το event του τελικού κι ας μιλάμε για έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Πώς μεταφράζεται αυτό; Ότι ο τελικός οδεύει προς μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο, ήτοι για τις 2 Αυγούστου, μόλις ένα τετραήμερο πριν δώσει ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια είναι πιθανότατο το ενδεχόμενο να προκύψει και θέμα με τους διαιτητές που προφανώς θα είναι ξένοι και φυσικά έχουν ήδη “κλειστεί”, μιας και δεν είναι απλή η διαδικασία. Με δεδομένο όμως ότι μπορεί να έχουν κι ευρωπαϊκό ορισμό μετά από λίγες μέρες για τις διοργανώσεις της UEFA, δεν είναι καθόλου βέβαια πως όποιος έχει βρεθεί, θα είναι διαθέσιμος να σφυρίξει στην Ελλάδα μερικά 24ωρα νωρίτερα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.