Header Ads


«Ο Καρέρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σπαρτάκ»! (pic)

«Ο Καρέρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σπαρτάκ»! (pic)


Δημοσίευμα από την Ρωσία βάζει...φωτιά - Τι λέει η ΑΕΚ για το δημοσίευμα!
Πιο συγκεκριμένα, το «sport24.ru» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες του ο Μάσιμο Καρέρα μόνο αρνητικός δεν είναι στην επιστροφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας! «Είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο που εργάστηκε από το 2016 έως το 2018», είναι χαρακτηριστική ατάκα.


ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!

«Είναι έτοιμος να συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, εφόσον λάβε μία καλή προσφορά από τον σύλλογο με τα ερυθρόλευκα», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Από την ΑΕΚ αυτό που διαρρέεται είναι πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καθώς το δημοσίευμα το πιθανότερο είναι να μην έχει καμία βάση, άλλωστε ο Μάσιμο Καρέρα δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 με την Ένωση.

ΑΕΚ - Καρέρα έχουν συμφωνήσει ως το 2021!

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα είχε ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ως το καλοκαίρι του 2021 μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τις επαφές των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη δήλωση σεβασμού και των δυο πλευρών στο εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε από μόνος του το στίγμα των συζητήσεων που προηγήθηκαν και περιέγραψε τη δική του προτεραιότητα στο πιο καθοριστικό σημείο της τρέχουσας σεζόν: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.