Header Ads


Νέλσον Ολιβέιρα: Το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς προσαγωγούς!

Νέλσον Ολιβέιρα: Το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς προσαγωγούς!


Η απόφαση του Νέλσον Ολιβέιρα για το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς!
Ο Νέλσον Ολιβέιρα ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ πετυχαίνοντας 14 γκολ και 5 ασίστ σε 26 συμμετοχές στη Superleague. 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Για τον Πορτογάλο επιθετικό ήταν μια...περίεργη σεζόν καθώς ταλαιπωρήθηκε από τον πιο ύπουλο τραυματισμό για ένα ποδοσφαιριστή, αυτόν στο σημείο των κοιλιακών - προσαγωγών. Και υπήρχαν δύο δρόμοι για την αποκαταστασή του είτε με επέμβαση είτε συντηρητικά με θεραπεία. Η ΑΕΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα επέλεξαν τον δεύτερο δρόμο και δικαιώθηκαν.

Με το ξεκίνημα της σεζόν μετά την καραντίνα, ο Νέλσον Ολιβέιρα έδειξε να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς καθώς αγωνίστηκε σε 10 αγώνες σε διάστημα 40-45 ημερών.

Έτσι, η απόφαση της ΑΕΚ και του Νέλσον Ολιβέιρα είναι να μην μπει ούτε τώρα στο χειρουργείο για το πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς καθώς απέδειξε στα πλέι οφ πως δεν χρειάζεται να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος επιθετικός φέτος θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας της ΑΕΚ ενεργός και με την σωστή δουλειά από προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της Ένωσης θα αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά την φετινή σεζόν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.